GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι ισχυροί άνεμοι γκρέμισαν το υπόστεγο των οδηγών Ταξί στην Ξάνθη

-Αναγκάστηκαν να το πετάξουν στα σκουπίδια  Το αυτοσχέδιο υπόστεγο που είχαν κατασκευάσει και τοποθετήσει οι οδηγοί Ταξί στην πιάτσα πο...


-Αναγκάστηκαν να το πετάξουν στα σκουπίδια 

Το αυτοσχέδιο υπόστεγο που είχαν κατασκευάσει και τοποθετήσει οι οδηγοί Ταξί στην πιάτσα που βρίσκεται επί της οδού Ηρώων, μπροστά από το Δημοτικό Παρκινγκ, κατέστρεψαν οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν την Τρίτη στην πόλη. 

Οι οδηγοί μάζεψαν τα συντρίμμια του υπόστεγου και τα πέταξαν  στα σκουπίδια, φανερά απογοητευμένοι από την εξέλιξη αυτή καθώς επρόκειτο για έναν χώρο που είχαν κατασκευάσει ώστε να προστατεύονται τόσο από τη βροχή όσο και από την έντονη ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια της αναμονής πελατών. 

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως οι οδηγοί Ταξί έχουν καταθέσει εδώ και μήνες αίτημα προς τον Δήμο Ξάνθης, στο οποίο περιλαμβάνονται οι προτάσεις τους για τη  βελτίωση των χώρων που σταθμεύουν τα οχήματά τους, μεταξύ των οποίων και η δημιουργία αντίστοιχων κατασκευών – μόνιμων και σταθερών – οι οποίες θα προφυλάσσουν τόσο τους πολίτες όσο και τους οδηγούς των Ταξί κατά τη διάρκεια της αναμονής. Αίτημα ωστόσο που μέχρι και σήμερα δεν έχει ικανοποιηθεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια