GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Δεν έχουν τέλος τα λάθη του Δημάρχου Αβδήρων»

Η παράνομη ενέργεια του Δημάρχου Αβδήρων να αναθέσει πρώτα την κατασκευή της αποθήκης στο χώρο του πρώην Δημοτικού  Σχολείου Πεζούλας σε...

Η παράνομη ενέργεια του Δημάρχου Αβδήρων να αναθέσει πρώτα την κατασκευή της αποθήκης στο χώρο του πρώην Δημοτικού  Σχολείου Πεζούλας σε εργολάβο και μετά από δύο μήνες από την ανάθεση, να φέρει προς έγκριση τη μελέτη και την ανάθεση της ήδη κατασκευασμένης αποθήκης στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων, καταγγέλθηκε από τη δημοτική μας παράταξη  πριν ένα μήνα περίπου.
Η δημοτική μας παράταξη δεν διαφώνησε με την κατασκευή της αποθήκης, η οποία είναι απαραίτητη στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πεζούλας. Διαφώνησε όμως και καταγγέλλει τις παράνομες ενέργειες που έγιναν μέχρι σήμερα, καθόσον δεν τηρήθηκε η νόμιμη τυπική και ουσιαστική διαδικασία ως προς την ανάθεση και κατασκευή του έργου με αποτέλεσμα αφενός να παρακαμφθεί απρόκλητα το θεσμοθετημένο όργανο της Οικονομικής Επιτροπής και αφετέρου να ταλαιπωρηθούν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πεζούλας, τα οποία αναγκάστηκαν να αδειάσουν τα πράγματα που είχαν τοποθετήσει  μέσα στην αποθήκη και να γίνουν  θεατές μιας αποθήκης  φάντασμα, η οποία ξηλώθηκε το Σάββατο της 16ης Νοεμβρίου 2013 με γερανό και στέκει σε αυτόν μετέωρη, άγνωστο για ποιο λόγο και κατόπιν τίνος εντολή. Δυστυχώς τα λάθη του Δημάρχου Αβδήρων καλούνται να τα πληρώσουν οι συνδημότες μας , οι οποίοι σίγουρα δεν φταίνε σε τίποτα.
O  επικεφαλής της Μείζονος   Αντιπολίτευσης  
του Δήμου Αβδήρων Τσιτιρίδης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια