GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κατηγορούμενος ο πρώην Δήμαρχος Σελέρου για παράβαση καθήκοντος

-Είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε οκτώ μήνες φυλάκιση  -Μαζί του κατηγορούμενοι και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σελέρου  -Την Πέμπτη...

-Είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε οκτώ μήνες φυλάκιση 
-Μαζί του κατηγορούμενοι και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Σελέρου 
-Την Πέμπτη η δίκη στο Εφετείου Θράκης

Στο σκαμνί του Πενταμελούς Εφετείου Θράκης θα βρεθεί την Πέμπτη ο πρώην Δήμαρχος Σελέρου, κ. Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ μαζί με τα μέλη του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος. 

Κατά του πρώην Δημάρχου Σελέρου, του Αντιδημάρχου Σελέρου και των μελών του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου Σελέρου ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του άρθρου 259 ΠΚ και ειδικότερα για παράβαση καθήκοντος και συντάχθηκε το με αριθμ. Β.Ειδ.Δωσ. 33/2008 κλητήριο θέσπισμα. 

Ο κ. Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ
Η υπόθεση συζητήθηκε σε πρώτο βαθμό στο Τριμελές Εφετείο Θράκης στη δικάσιμο της 1ης Νοεμβρίου 2010. Οι κατηγορούμενοι δεν εμφανίστηκαν στο Δικαστήριο και δικάστηκαν ωσεί παρόντες. Για την υπόθεση εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. 1585/2010 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θράκης με την οποία καταδικάστηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι σε ποινή φυλάκισης οχτώ μηνών. 

Η εκτέλεσης της ποινής φυλακίσεως των οχτώ μηνών που επιβλήθηκε σε βάρος καθενός των καταδικασθέντων κατηγορουμένων αναστάλθηκε επί μία τριετία. Κατά της αποφάσεως αυτής οι κατηγορούμενοι άσκησαν έφεση ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Θράκης, η οποία πρόκειται να εκδικαστεί την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια