GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στη ΣΕΚΑΠ

-Δεν τους παραχωρήθηκε η αίθουσα των Γ.Σ. και βγήκαν στην αυλή  -Δείτε φωτογραφικό υλικό από τη Γ.Σ. που κατέγραψε ο φακός του ThrakiTod...

-Δεν τους παραχωρήθηκε η αίθουσα των Γ.Σ. και βγήκαν στην αυλή 
-Δείτε φωτογραφικό υλικό από τη Γ.Σ. που κατέγραψε ο φακός του ThrakiToday.com

Σε στάση εργασίας και Γενική Συνέλευση προχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη, αποφασίζοντας δυναμικές κινητοποιήσεις από την ερχόμενη εβδομάδα ως απάντηση στις απολύσεις και τη διαθεσιμότητα που προωθεί η διοίκηση του εργοστασίου. 

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, τους απαγορεύτηκε η χρήση της αίθουσας στην οποία μέχρι πρότινος πραγματοποιούνταν οι Γενικές Συνελεύσεις και ως εκ τούτου συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο χώρο του εργοστασίου, συζητώντας και στήνοντας κάλπες ώστε να αποφανθεί το σώμα των εργαζομένων για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινητοποιήσεις τους. 

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε παρουσία του νομικού εκπροσώπου των εργαζομένων κ. Κουρτίδη, με τους εργαζόμενους να καταλήγουν στην επιλογή των κινητοποιήσεων διαρκείας. 

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες προχωρούν οι εθελούσιες αποχωρήσεις των εργαζομένων που κατέθεσαν προ μηνών σχετικές αιτήσεις, με τη Διοίκηση να έρχεται σε συμφωνία μαζί τους αναφορικά με το ποσό της αποζημίωσης που θα τους καταβληθεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια