GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βρέθηκε στην Καβαλά η 13χρόνη αγνοούμενη από την Αθήνα

Στην περιοχή των Ελευθερών Καβάλας εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης η 13χρόνη Χριστίνα Κρασσά που είχε εξαφανισθεί από το βράδυ της Κυριακή...

Στην περιοχή των Ελευθερών Καβάλας εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης η 13χρόνη Χριστίνα Κρασσά που είχε εξαφανισθεί από το βράδυ της Κυριακής από τα Σπάτα Αττικής και για την οποία είχε σημάνει “Ambert Alert” το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Τα ίχνη της νεαρής εντοπίστηκαν μέσω του σήματος εκπομπής του κινητού της στην περιοχή των Ελευθερών. Η ίδια είχε ταξιδέψει ως εκεί με λεωφορείο μόνη της για να συναντήσει άνδρα Αλβανικής καταγωγής τον οποίο είχε γνωρίσει πριν από έναν χρόνο. 

Μάλιστα το μεσημέρι της Τετάρτης απογειώθηκε ελικόπτερο της ελληνικής αστυνομίας για να ερευνήσει την ευρύτερη περιοχή του δήμου Παγγαίου και να εντοπίσει τόσο την ανήλικη, όσο και τον ενήλικο, που φέρεται να είναι περίπου δέκα χρόνια μεγαλύτερός της.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας, ένα παιδί εξαφανίζεται καθημερινά στην Ελλάδα, με τον συνολικό αριθμό των εξαφανισμένων παιδιών να ανέρχεται σήμερα στα 97, ενώ 23 είναι τα ανήλικα θύματα αρπαγής.

2 σχόλια