GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μετέφερε με πλαστική βάρκα λαθρομετανάστες… και δεν ήταν η πρώτη φορά!

Συνελήφθη τη Δευτέρα (31-12-2012), κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στην παρέβρια περιοχή του Διδυμοτείχου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομ...

Συνελήφθη τη Δευτέρα (31-12-2012), κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στην παρέβρια περιοχή του Διδυμοτείχου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 53χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Τουρκίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες. Τέσσερις (4) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και δύο (2) υπήκοοι Ιράκ.

Ειδικότερα, από την ομάδα αστυνομικών, που έχει συγκροτηθεί στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, εντοπίσθηκε και συνελήφθη, ο 53χρονος διακινητής, διότι μετέφερε παράνομα, με πλαστική βάρκα, από την Τουρκία στην Χώρα μας, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε μία (1) πλαστική βάρκα.

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υπόθεση διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.