GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟΨΕ από τα παλιά! Μαθαίνω ότι πρώην αυτοδιοικητικός, που διατέλεσε μάλιστα και επικεφαλής πλειοψηφούσας δημοτικής παρ...

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟΨΕ από τα παλιά! Μαθαίνω ότι πρώην αυτοδιοικητικός, που διατέλεσε μάλιστα και επικεφαλής πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης διαμηνύει δεξιά και αριστερά την επιστροφή του… Οψόμεθα! Και μάλιστα δηλώνει και έτοιμος να διεκδικήσει, ξανά, Δήμο!

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
και στην Ξάνθη από τους δημόσιους υπάλληλους, οι οποίοι προχώρησαν σε στάση εργασίας, σε απεργία 24ωρη στην Π.Ε. Ξάνθης και σε κατάληψη στον δήμο Ξάνθης. Την ίδια στιγμή φαίνεται πως το Υπουργείο δεν είναι πρόθυμο να μπλοκάρει την εφαρμογή του Μνημονίου 3, ενώ το δημοτικό παρκινγκ σίγησε λόγω της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων του, κάνοντας εμφανή τα πρώτα αποτελέσματα του νέου μέτρου στην καθημερινότητα των Ξανθιωτών… Και έπεται συνέχεια!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης η τοπική οργάνωση του ΠΑΜΕ για την τελική κατάθεση των 65 φακέλων εργαζομένων της Αποκεντρωμένης που μπαίνουν σε διαθεσιμότητα. Από καταγγελία και σε καταγγελία και αποτέλεσμα ουδέν.

ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ή απόλυτη δικαιολογημένη η επίθεση που δέχεται, από μερίδα του Τύπου, το Λύκειο Ελληνίδων για τη Γειτονιά του Άη Βασίλη… Αλήθεια πόσοι ήταν πέρσι παρόντες όταν το Λύκειο, δια του Δημάρχου Ξάνθης, έδινε οικονομική ανάσα σε ιδρύματα της περιοχής που καρκινοβατούν από τα έσοδα της Γειτονίας; Μάλλον είναι θέμα Γειτονίας, δηλαδή σε ποια “Γειτονιά” ανήκει ο καθένας!

ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ
οι μεταφορείς της Ξάνθης, αλλά και ολόκληρης της Περιφέρειας ΑΜΘ βάζοντας ένα τέλος στην αγωνία μαθητών και γονέων, οι οποίοι φοβόντουσαν πως εάν δεν τηρήσει τη συμφωνία του το Υπουργείο τότε οι μεταφορείς θα ξεκινήσουν νέο κύκλο κινητοποιήσεων… Κάτι τέτοιο απετράπη, προς το παρόν τουλάχιστον!    

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ το οποίο θα κληθεί να εγκρίνει αναπτυξιακά έργα πνοής για την Ξάνθη, τα οποία είχε εξαγγείλει άλλωστε πριν από μια εβδομάδα στον Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα και ο ίδιος ο Άρης Γιαννακίδης. Έσπευσαν τότε κάποιοι να διαψεύσουν, κάποιοι που τώρα θα κληθούν ενδεχομένως να αποφανθούν…