GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Διέγραψαν τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ξάνθης από τη Συνομοσπονδία – βρέθηκε λύση!

Ένα βήμα πριν τη διαγραφή του από την Πανελλήνια Συνομοσπονδία Πολυτέκνων βρέθηκε το τελευταίο διάστημα ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ξάνθης λόγ...

Ένα βήμα πριν τη διαγραφή του από την Πανελλήνια Συνομοσπονδία Πολυτέκνων βρέθηκε το τελευταίο διάστημα ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ξάνθης λόγω ενός τυπικού κωλύματος, το οποίο όπως όλα φαίνεται έχει ξεπεραστεί.

Όπως ορίζει το καταστατικό του Συλλόγου είναι υποχρεωμένος να δίνει το παρών στις ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις της Συνομοσπονδίας, ενώ σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί κάποιος εκπρόσωπος του Συλλόγου σε δύο Γ.Σ. αποπέμπεται από τη Συνομοσπονδία.

Κάτι που συνέβη με πρόσφατη απόφαση της Συνομοσπονδίας, καθώς όπως έκρινε η ίδια ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ξάνθης απείχε από δύο Γ.Σ.

Από τη μεριά του Συλλόγου δια του πληρεξούσιου του δικηγόρου κου Στέργιου Μαλάκη, με τον οποίον επικοινώνησε το ThrakiToday.com έγινε γνωστό πως το θέμα είναι καθαρά τυπικού χαρακτήρα και πως τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να λυθεί. Ο ίδιος εξήγησε πως ο Σύλλογος είχε εκπροσώπηση σε μια από τις δύο “επίμαχες” Γενικές Συνελεύσεις, η οποία ωστόσο δεν αναγνωρίζεται για τυπικούς λόγους από τη Συνομοσπονδία, ωστόσο ήδη ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ξάνθης έχει καταθέσει αίτημα για την ανακοπή της εκτέλεσης της απόφασης για αποπομπή του Συλλόγου από τη Συνομοσπονδία, η οποία σύμφωνα με τα όσα ορίζει το καταστατικό αναμένεται να γίνει αποδεκτή, ενώ παράλληλα κατά την επόμενη συνεδρίαση της Συνομοσπονδίας εκτιμάται ότι το θέμα θα λυθεί οριστικά.

Όπως εξηγεί ο κος Μαλάκης στο ThrakiToday.com η εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου Πολυτέκνων Ξάνθης δεν έχει επηρεαστεί από αυτή την τυπική διαδικασία, καθώς τα μέλη του Συλλόγου εξυπηρετούνται κανονικά από τον Σύλλογο.