GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθησαν οι δύο από τους τρεις ληστές του περιπτέρου!

Συνελήφθησαν, ύστερα από εκτεταμένες έρευνες, την Κυριακή (28-10-2012) το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομ...

Συνελήφθησαν, ύστερα από εκτεταμένες έρευνες, την Κυριακή (28-10-2012) το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, οι δύο από τους δράστες της ληστείας σε περίπτερο της πόλης. 

Πρόκειται για δύο (2) ημεδαπούς, ηλικίας 31 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, ενώ αναζητείται ο 25χρονος ημεδαπός συνεργός τους.

Ειδικότερα, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των τριών δραστών, οι οποίοι, βραδινές ώρες της 27-10-2012, διέπραξαν ληστεία σε περίπτερο της Αλεξανδρούπολης.

Ακολούθησαν επιστάμενες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν οι δύο από τους δράστες, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διάπραξη της ληστείας. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό του τρίτου δράστη.