GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μετέφεραν 150 μετανάστες από την Κομοτηνή στο Παρανέστι Δράμας!

Τα μεσάνυχτα Πέμπτης προς Παρασκευή έγινε η μετακίνηση 150 μεταναστών από την Σχολή Αστυφυλάκων της Κομοτηνής, στο εγκαταλειμμένο στρατό...

Τα μεσάνυχτα Πέμπτης προς Παρασκευή έγινε η μετακίνηση 150 μεταναστών από την Σχολή Αστυφυλάκων της Κομοτηνής, στο εγκαταλειμμένο στρατόπεδο Πανταζόπουλου στο Παρανέστι της Δράμας.

Ο σχεδιασμός του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, είναι να μεταφερθούν οι μετανάστες που κρατούνται στην Κομοτηνή, σε Κέντρα Υποδοχής στην Κόρινθο και την Αμυγδαλέζα και η μετακίνηση αυτή προκαλεί ερωτηματικά και αγανάκτηση στους κατοίκους της περιοχής.

Στον δήμο Παρανεστίου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με την παρουσία βουλευτών, αυτοδιοικητικών φορέων της περιοχής, καθώς και κατοίκων.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκε η έκδοση ψηφίσματος, ενώ σύσσωμο το σώμα έθεσε τις παραιτήσεις των μελών του στον Δήμαρχο Παρανεστίου.

Παράλληλα αποφασίστηκε η δημιουργία διαπαραταξιακής επιτροπής αγώνα, η οποία θα μεταβεί άμεσα στην Αθήνα και σε συνεννόηση με τους βουλευτές, θα συναντήσει τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες και να θέσει το τοπικό αίτημα της περιοχής να απομακρυνθούν οι μετανάστες που ήδη έχουν μεταφερθεί.