GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξάνθη: Πενιχρή η συμμετοχή στην απεργία της Πρωτομαγιάς (+video)

-Τρεις διαφορετικές συγκεντρώσεις, καμία μαζικότητα στις κινητοποιήσεις!  Άκρως αποκαρδιωτική μπορεί να χαρακτηριστεί η συμμετοχή σ...

-Τρεις διαφορετικές συγκεντρώσεις, καμία μαζικότητα στις κινητοποιήσεις! 

Άκρως αποκαρδιωτική μπορεί να χαρακτηριστεί η συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις που είχαν προγραμματιστεί για το πρωί της Τρίτης, στην Ξάνθη ενόψει του εορτασμού της Πρωτομαγιάς.

Τρεις διαφορετικές συγκεντρώσεις είχαν προγραμματιστεί, μια στην κεντρική πλατεία της πόλης, μια στην πλατεία ελευθερίας και μια στο εργατικό κέντρο, γεγονός που απέτρεψε τη μαζική κινητοποίηση των απεργών, καθώς πραγματοποιήθηκαν διαφορετικές πορείες μέσα στην πόλη της Ξάνθης, μικρής ωστόσο έκτασης. Οι αριστερές οργανώσεις ήταν αυτές που κινητοποιήθηκαν πιο οργανωμένα και παρουσίασαν συμμετοχή, με τα μέλη του ΠΑΜΕ να ξεκινούν από την Πλατεία και να πραγματοποιούν πορεία μέσα στην πόλη, και τα μέλη της Πρωτοβουλίας Αντίστασης να πραγματοποιούν αντίστοιχες κινητοποιήσεις ξεκινώντας από την Πλατεία Ελευθερίας.

Παρά το γεγονός πως η χώρα διανύει μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές στην ιστορία της, με τα εργασιακά δικαιώματα και κεκτημένα ετών να έχουν πληγωθεί ανεπανόρθωτα η συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις ήταν απογοητευτική.