GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Ινκόγκνιτο επίσκεψη” Καρατζαφέρη στην Ξάνθη!

 Στην Ξάνθη βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κος Γιώργος Καρατζαφέρης, σε μια επίσκεψη αστραπή, παρά το γεγονός πως ...

 Στην Ξάνθη βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κος Γιώργος Καρατζαφέρης, σε μια επίσκεψη αστραπή, παρά το γεγονός πως στο επίσημο πρόγραμμά του η Ξάνθη δεν βρισκόταν στους προορισμούς του. 
 
Για ακόμη μια φορά ωστόσο η ΝΕ του ΛΑΟΣ Ξάνθης απέδειξε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ότι λειτουργεί εντελώς ανοργάνωτα και επιεικώς απαράδεκτα, καθώς παρά το γεγονός πως ο κος Καρατζαφέρης παραχώρησε συνέντευξη τύπου σε τοπικά ΜΜΕ, δεν υπήρξε η κατάλληλη και δεοντολογικά ορθή ενημέρωση όλων των ΜΜΕ της Ξάνθης ώστε να παρευρεθούν σε αυτή, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτηματικά αναφορικά με τη σκοπιμότητα της πράξης αυτής. 

Όπως φάνηκε ωστόσο, ο κος Καρατζαφέρης μετά την απόφασή του κατεβεί υποψήφιος στην Ξάνθη αποφάσισε να την επισκεφτεί, επιχειρώντας να αυξήσει με αυτόν τον τρόπο τη δημοτικότητα του κόμματός του στην περιοχή, η οποία με τις τελευταίες πολιτικές κινήσεις του ίδιου έχει πληγεί ανεπανόρθωτα.  Παράλληλα, ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόμμα του κ. Πάνου Καμμένου, ο οποίος βρισκόταν την ίδια στιγμή στον Νομό Έβρου, αποκαλώντας τον κ. Καμμένο φωτοτυπία του ίδιου, σε μια προσπάθεια να περιορίσει, ενδεχομένως, το μεγάλο κύμα μετακίνησης ψηφοφόρων προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες, μια μετακίνηση που πολύ πιθανόν, σύμφωνα και με τις δημοσκοπήσεις, να αφήσει εκτός βουλής το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη.