GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Π. Καμμένος: «Τέλος στην πολιτική ασυλία. Όσοι τα αρπάξανε πρέπει να τιμωρηθούν»

«Προτεραιότητα μας στον Έβρο είναι η ανάπτυξη του νομού, είναι πολύ σημαντικό ότι βλέπουμε νέους ανθρώπους στον νομό και ανάπτυξη σημαί...


«Προτεραιότητα μας στον Έβρο είναι η ανάπτυξη του νομού, είναι πολύ σημαντικό ότι βλέπουμε νέους ανθρώπους στον νομό και ανάπτυξη σημαίνει δυνατότητα να μπορέσουν να ζήσουν σε ένα επίπεδο ζωής που θα μπορέσουν να μεγαλώσουν τις οικογένειες τους» ανέφερε ο κος Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στον Έβρο, κατά τη διάρκεια περιοδείας του στον Νομό το Σάββατο 21 Απριλίου.  

Οι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, ο ρόλος και η λειτουργία του Τουρκικού Προξενείου, καθώς και η αναπτυξιακή προοπτική της Θράκης ήταν μερικά από τα θέματα που έθιξε ο κος Καμμένος μονοπωλώντας με αυτά το ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα παρουσίασε τα μέλη που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Έβρο.

Δεν συνεργαζόμαστε με όσους ψήφισαν το Μνημόνιο!
«Η εποχή που μονολογούσαν οι πολιτικοί και μετά εξαφανίζονταν έχει παρέλθει πλέον. Εμείς πρεσβεύουμε ότι μπορούμε να αντισταθούμε. Δεν υποσχόμαστε ούτε λεφτά ούτε μαγικές λύσεις αλλά ότι θα υπερασπιστούμε την εθνική μας κυριαρχία. Δεν θα επιτρέψουμε στους τοκογλύφους να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της χώρας μας» επισήμανε ο κος Καμμένος, εξηγώντας πως οι προτάσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα τίθενται διαρκώς σε διαβούλευση πριν την οριστικοποίηση και υλοποίησή τους. «Δεν πρόκειται να έχουμε καμία συνεργασία και κανένα βουλευτή που ψήφισε έστω και ένα μνημόνιο, αυτοί ανήκουν στην άλλη πλευρά» τόνισε ο ίδιος, προσθέτοντας πως «τελείωσε η βουλευτική και πολιτική ασυλία, όσοι τα αρπάξανε πρέπει να τιμωρηθούν. Δεν είναι μόνο ο Άκης. Δεν μπορεί να υπάρξει Ελλάδα ελεύθερη, όσο υπάρχουν αυτοί που βγαίνουν και γονατίζουν».

Το Τουρκικό Προξενείο παραβιάζει τη συνθήκη  
Σχολιάζοντας, για ακόμη μια φορά, τον ρόλο και τον τρόπο λειτουργίας του Τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή ο κος Καμμένος δεν δίστασε σε αναφέρει πως «το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής λειτουργεί αυτή τη στιγμή παράνομα, παραβιάζει τη συνθήκη της Λωζάννης». 



Παράλληλα, κληθείς να σχολιάσει τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα περί αποκλεισμού της μειονότητας από τα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο κος Καμμένος τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί επικαλούμενος το παράδειγμα του κ. Ιρφάν Μεχμέταλη από την Ξάνθη.  «Έλληνες Πομάκους που αγωνίζονται για την πατρίδα μας είναι τιμή μας να είναι στα ψηφοδέλτια μας. Όμως άνθρωποι που λειτουργούν σαν πράκτορες του Τουρκικού Προξενείου δεν μπορεί να μπαίνουν στα ψηφοδέλτια μας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.  



*Το thrakitoday.com εξασφάλισε, και θα δημοσιεύσει, για τους αναγνώστες του όλη τη συνέντευξη τύπου του κ. Πάνου Καμμένου.