GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ταξιδάκια «εναλλακτικής» αναψυχής από το ΕΒΕ Ξάνθης!

Στην Παιανία και συγκεκριμένα στο κέντρο ΜΕΚ βρέθηκε το ΕΒΕ Ξάνθης στο πλαίσιο έκθεσης εναλλακτικού τουρισμού, χωρίς ωστόσο να υπάρξει η απα...

Στην Παιανία και συγκεκριμένα στο κέντρο ΜΕΚ βρέθηκε το ΕΒΕ Ξάνθης στο πλαίσιο έκθεσης εναλλακτικού τουρισμού, χωρίς ωστόσο να υπάρξει η απαραίτητη εκπροσώπηση των τοπικών επιχειρηματιών του κλάδου του κύκλου των τουριστικών επαγγελμάτων.

Κατά πληροφορίες του ThrakiToday η συμμετοχή του ΕΒΕ δεν κοινοποιήθηκε, εγκαίρως, στον επιχειρηματικό κόσμο της Θράκης που θα έβρισκε ενδιαφέρον στην έκθεση, προσπαθώντας να λύσει εσωτερικά προβλήματα καλής λειτουργίας ο πρόεδρος κος Στέλιος Μωραΐτης με την αρμόδιο για τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά προγράμματα που βοηθούν τους επιχειρηματίες να συμμετέχουν σε αντίστοιχες εκθέσεις. Αποτέλεσμα αυτού να μην υπάρχει συμμετοχή τοπικών επιχειρηματιών στην εν λόγω έκθεση. 

Άλλη μια ευκαιρία, θεωρείται από ανθρώπους του χώρου, ότι χάθηκε για τις τουριστικές και τις αγροτουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής μας επιβεβαιώνοντας, εν μέρει, τις πρόσφατες επισημάνσεις που ακούστηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΒΕ περί “τουριστικών ταξιδιών”. Πιθανώς, επιστρέφοντας από την Παιανία του Νομού Αττικής όπου είναι σε εξέλιξη η αγροτουριστική αυτή έκθεση, η αποστολή του ΕΒΕ που αποτελείται από τον πρόεδρο του ΕΒΕΞ και επικεφαλής του τουριστικού τμήματος του Επιμελητηρίου κο Στέλιο Μωραΐτη, την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κα. Ελένη Κίτσου, τη σύμβουλο του προέδρου επί ευρωπαϊκών προγραμμάτων κα Ανθή Παναγιώτου και τον σύμβουλο της πλειοψηφούσας παράταξης στο ΕΒΕΞ κο Νίκο Δελιπάλα. Στην έκθεση συμμετείχε με δικό της περίπτερο η ξενοδοχειακή μονάδα «Αγριανή» του αντιπροέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Θράκης κου Απόστολου Αγκόρτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια