GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ξάνθη: Μόνο την ορεινή περιοχή επισκέφτηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος!

Την ορεινή μειονοτική περιοχή της Ξάνθης επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος ε...

Την ορεινή μειονοτική περιοχή της Ξάνθης επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος επέλεξε να μην αποτελέσει η πόλη της Ξάνθης μέρος της περιοδείας του προτιμώντας επαφές με μειονοτικούς ψηφοφόρους της ΝΔ.

Αρχικά, το μεσημέρι επισκέφτηκε το δημαρχείο της Σμίνθης, όπου συνομίλησε με τοπικά στελέχη του κόμματος της ΝΔ, αξίζει να σημειωθεί πως στην περιοχή λειτουργούν γραφεία της τοπικής ΝΟΔΕ, ενώ συνοδευόταν ο ίδιος από στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ. Λίγο αργότερο μεταφέρθηκε στον Εχίνο και την Πάχνη, ενώ το απόγευμα αναχώρησε για την Αθήνα. 

Σχολιάζοντας το φλέγον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης ο κος Αβραμόπουλος αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες και τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής, τα οποία όπως επισήμανε αποτέλεσαν θέμα συζήτησης κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ξάνθη. Παίρνοντας μάλιστα θέση για τα κέντρα υποδοχής μεταναστών, η δημιουργία των οποίων έχει μπει πλέον στην τελική φάση υλοποίησής της, ο ίδιος ανέφερε για ακόμη μια φορά πως μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει κάτι για τη Θράκη (το ίδιο είπε και κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Κομοτηνή, το πρωί της ίδιας ημέρας), ενώ επισήμανε πως «σκοπός δεν είναι να εφαρμοστεί απλά ένα μέτρο αλλά αυτό να ανταποκρίνεται στις δυνατότητες και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια