GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χωρίς «Στήριξη» η Π.Ε. Ξάνθης, χωρίς στέγη η ΑΔΕΔΥ

Το κτήριο έχει υποστεί φθορές από την εγκατάλειψη! Ανοιχτή επιστολή προς τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κο Φώτη Καραλίδη απέστειλε το Ν.Τ. ...

Το κτήριο έχει υποστεί φθορές από την εγκατάλειψη!
Ανοιχτή επιστολή προς τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κο Φώτη Καραλίδη απέστειλε το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ το οποίο με έντονα καυστικό τόνο αναφέρεται στο γεγονός πως παρά την απομάκρυνση, μετά από απόφαση του κ. Καραλίδη, του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ από τον χώρο όπου στεγάζονταν τα γραφεία της για την στέγαση στον ίδιο χώρο του κοινωνικού φορέα «Στήριξη», μέχρι και σήμερα αυτό δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Πιο αναλυτικά η ΑΔΕΔΥ στην επιστολή της αναφέρει:
Συγχαρητήρια για την επιμονή σας και την εμμονή σας με την οποία αναγκάσατε σε υποχρεωτική απομάκρυνση το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης από τον χώρο που στεγαζόταν.

Συγχαρητήρια που με την συμπεριφορά σας παρασύρατε και τα υπόλοιπα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου στη συνεδρίαση τις 14ης Σεπτεμβρίου 2011 σε αυτήν την πράξη ρεβανσισμού εναντίον μας.

Συγχαρητήρια για την επιλεκτική απομάκρυνση μας από το χώρο που στεγαζόμασταν, ως τους μόνους ανάμεσα σε πολλούς !

Συγχαρητήρια για τη «λειτουργία» του κοινωνικού φορέα «ΣΤΗΡΙΞΗ», που ενώ χρειάζεται τόσο πολύ αυτές τις δύσκολες ημέρες, ώστε να αναλάβει πρωτοβουλίες για την εξυπηρέτηση των κοινωνικά ευπαθών ομάδων, δεν λειτουργεί ακόμη. 

Συγχαρητήρια για την εξοικονόμηση χρημάτων, αφού έχετε καταφέρει εδώ και (6) έξι μήνες να μην υπάρχει κάποιος να συντηρεί το χώρο. Έτσι το εν λόγω κτήριο έχει υποστεί φθορές, οι οποίες πρέπει να αποκατασταθούν.

Συγχαρητήρια που προτιμάτε να αφήνετε ένα κτήριο εγκαταλελειμμένο παρά να φιλοξενείτε κάποιο φορέα, ώστε να το φροντίζει.

Συγχαρητήρια για τη συμπεριφορά σας προς όλους εμάς τους συναδέλφους σας Δημοσίους Υπαλλήλους και στον Ανώτατο συνδικαλιστικό φορέα του Νομού.
Συγχαρητήρια Τα Καταφέρατε !!!

Μας διώξατε από τον χώρο που μας είχε παραχωρηθεί και τον οποίο φροντίζαμε και συντηρούσαμε. Η «επιθυμία» σας έγινε πραγματικότητα. Είμαστε χωρίς στέγη πλέον και φιλοξενούμαστε από το Πρωτοβάθμιο Σωματείο των Δ.Υ..
Κύριε Καραλίδη,

Εμείς συνεχίζουμε τους αγώνες μας ενάντια στην οικονομική μας εξαθλίωση, την επαγγελματική μας αμφισβήτηση και την κοινωνική μας απαξίωση, όσο και αν μας πληγώνουν οι συμπεριφορές των διοικούντων, παρόλο που φαίνεται καθαρά πλέον ότι δεν έχουν σκοπό να στεγάσουν το συνδικαλιστικό μας φορέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια