GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χρέη και γεωθερμία στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Τοπείρου!

Τη συζήτηση τριών εκτός ημερησίας θεμάτων ζητά η αντιπολίτευση του δήμου Τοπείρου από τη δημοτική αρχή κατά τη διάρκεια της επόμενης συνεδρί...

Τη συζήτηση τριών εκτός ημερησίας θεμάτων ζητά η αντιπολίτευση του δήμου Τοπείρου από τη δημοτική αρχή κατά τη διάρκεια της επόμενης συνεδρίασης του δήμου. 

Συγκεκριμένα, η παράταξη «Δημοτική Αλλαγή» ζητά από την παράταξη του κ. Στέλιου Χατζηευαγγέλου τα εξής:

«Παρακαλούμε όπως συζητηθούν κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τα παρακάτω ζητήματα-ερώτημα :
1) Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η εκκαθάριση της πρώην Δημοτικής Επιχείρησης Τοπικής Ανάπτυξης (ΔΕΤΑ) του Δήμου μας και εάν έχει περατωθεί να μας γνωρίσετε εγγράφως το πόρισμα των εκκαθαριστών ώστε να λάβουμε γνώση του ενεργητικού και παθητικού αυτής.

2) Πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης του πιστοποιημένου γεωθερμικού πεδίου της περιοχής μας σε πολυεθνική εταιρία για έρευνα-εκμετάλλευση . Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την υφιστάμενη πραγματική κατάσταση καθώς επίσης και για τα οφέλη που θα αποκομίσουν ο Δήμος μας και η τοπική κοινωνία από αυτήν την παραχώρηση.

3) Γιατί ο χώρος γύρω από το εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο « IDEALE» που βρίσκεται κάτω από τη διασταύρωση Τοξοτών έχει γίνει σκουπιδότοπος με ευθύνη του Δήμου; Είναι αλήθεια ότι εκεί γίνεται η αποκομιδή στερεών αποβλήτων από οχήματα του Δήμου μας; 

Γνωρίζει η δημοτική αρχή ότι σε αυτήν την περιοχή βόσκουν κοπάδια αιγοπροβάτων;»

Δεν υπάρχουν σχόλια