GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Αβραμόπουλος αδειάζει από την Κομοτηνή τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Με την ολοκλήρωση της παρουσίας του στον Νομό Ροδόπης ο κος Δημήτρης Αβραμόπουλος και αφού επισκέφτηκε τον δήμο Σαπών και Φιλύρας συμμετείχε...

Με την ολοκλήρωση της παρουσίας του στον Νομό Ροδόπης ο κος Δημήτρης Αβραμόπουλος και αφού επισκέφτηκε τον δήμο Σαπών και Φιλύρας συμμετείχε σε σύσκεψη στα γραφεία του κομματικού οργάνου της ΝΔ στη Ροδόπη, που στο περιθώριο της επαφής του με τα κομματικά στελέχη μιλώντας στους δημοσιογράφους άδειασε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κο Μιχάλη Χρυσοχοϊδη αλλά και τις πολιτικές μεθοδεύσεις του Υπουργείου για τις συνοπτικές διαδικασίες που θέλει να ακολουθήσει ο κος Χρυσοχοΐδης παραμονές των εκλογών για τη μετοίκιση των παρανόμως διαβιούντων στην Αθήνα οικονομικών μεταναστών.

Πολιτική που θέλει να δημιουργούνται από τρία κέντρα συγκέντρωσης, κατ’ άλλους φιλοξενίας, λαθρομεταναστών σε 10 αντίστοιχες Περιφέρειες της χώρας δημιουργώντας σοβαρότατες αντιδράσεις από τις τοπικές κοινωνίες. 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κος Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε πως «μας ζητήθηκε ένα ανενεργό στρατόποεδο στην Κοζάνη το οποίο και διαθέσαμε. Η κυβέρνηση πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψην της τις ανάγκες και τις απόψεις των τοπικών κοινωνιών», ενώ παράλληλα σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται για τη Θράκη και τα εδώ κέντρα υποδοχής μεταναστών ο ίδιος ανέφερε πως δεν γνωρίζει τίποτα και πως μέχρι στιγμής δεν του έχουν ζητήσει κάτι σχετικό για τη Θράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια