GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καβάλα: Είχε 10.219 κροτίδες στο σπίτι του!

Συνελήφθη την Τετάρτη (28-3-2012) το μεσημέρι, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Καβάλας,...

Συνελήφθη την Τετάρτη (28-3-2012) το μεσημέρι, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Καβάλας, 33χρονος ημεδαπός, για παράβαση του νόμου περι βεγγαλικών και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας για το ίδιο αδίκημα.

Αναλυτικότερα, στην παραπάνω υπηρεσία και στο Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας, περιήλθαν πληροφορίες ότι ο 33χρονος, στο κατάστημα όπου εργάζεται ως υπεύθυνος, διαθέτει προς πώληση κροτίδες. Ακολούθως, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, πραγματοποίησαν έρευνα στο παραπάνω κατάστημα, όπου εντόπισαν 157 κροτίδες διαφόρων διαστάσεων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Στη συνέχεια, σε δεύτερη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 197 κουτιά, τα οποία περιείχαν συνολικά 10.062 κροτίδες διαφόρων διαστάσεων.

Κατά τον έλεγχο στο κατάστημα βρισκόταν μόνο ο 33χρονος, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ ο 26χρονος ιδιοκτήτης του, απουσίαζε και αναζητείται. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια