GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συλλήψεις… με το τσουβάλι το τριήμερο της αποκριάς

1. Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή    Συνελήφθη το Σάββατο (25-2-2012) το μεσημέρι, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματο...

1. Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή   
Συνελήφθη το Σάββατο (25-2-2012) το μεσημέρι, σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης, 22χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 22χρονο, διότι εισήλθε σε περιφραγμένο αγρόκτημα 62χρονου ημεδαπού και με τη χρήση σιδηροπρίονου, αφαίρεσε έξι (6) σιδερένιες βέργες, αξίας 50 περίπου Ευρώ. 

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους, ενώ στην κατοχή του δράστη βρέθηκε επίσης ένα σιδηροπρίονο, το οποίο και κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

2. Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κλοπή
Συνελήφθησαν το Σάββατο (25-2-2012) το απόγευμα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου Έβρου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, δύο αλλοδαπές, ηλικίας 18 και 19 ετών, υπήκοοι Βουλγαρίας, για κλοπή.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τις παραπάνω δράστιδες, τη στιγμή που επιχειρούσαν να εισέλθουν στη Βουλγαρία, διότι, ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από οικία 56χρονου ημεδαπού το χρηματικό ποσό των 400 Ευρώ. 

Μέρος από το κλαπέν ποσό βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στον δικαιούχο του. Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

3. Σύλληψη αλλοδαπής για απόπειρα κλοπής και απείθεια
Συνελήφθη προχθές (26-2-2012) το απόγευμα, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 25χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενη για απόπειρα κλοπής και απείθεια. 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 25χρονη, διότι, ευρισκόμενη εντός καταστήματος, αποπειράθηκε να αφαιρέσει το πορτοφόλι 43χρονης ημεδαπής, ενώ κατά τη διάρκεια σωματικής έρευνας αντέδρασε με φωνές και κλωτσιές σε βάρος αστυνομικού.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια