GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τα Χριστούγεννα περάσανε, μα οι έμποροι της Ξάνθης δεν ξεχάσανε!

-«Καρφώνει» Τσεγγελίδη ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης για τα κακώς κείμενα των φετινών εορτών… Μπορεί να έχει περάσει ένας περίπου μήνας από τ...

-«Καρφώνει» Τσεγγελίδη ο Εμπορικός Σύλλογος Ξάνθης για τα κακώς κείμενα των φετινών εορτών…

Μπορεί να έχει περάσει ένας περίπου μήνας από τις Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στην πόλη της Ξάνθης, ωστόσο ο εμπορικός σύλλογος της πόλης με επιστολή του προς τον δήμο Ξάνθης και συγκεκριμένα τον αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας κος Γιάννη Τσεγγελίδη επισημαίνει τα κακώς κείμενα από πλευράς του δήμου κατά τη διάρκεια των εορτών, ενώ παράλληλα κάνει αναφορά σε χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της πόλης την ευθύνη των οποίων έχει ο δήμος Ξάνθης.

Συγκεκριμένα ο Εμπορικός Σύλλογος αναφέρει τα εξής:
«θα θέλαμε δια της παρούσης να σας ενημερώσουμε για σωρεία παραπόνων που δεχθήκαμε από εμπόρους αλλά και καταναλωτές , της πόλης μας για το θέμα της μουσικής που ακουγόταν κατά την διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων , στην αγορά της Ξάνθης. Οι επιλογές υπήρξαν Αποκαρδιωτικές. Αντί να τονώνουν το κλίμα το έκαναν σχεδόν πένθιμο. Ίσως και οι επιλογές μουσικής και τραγουδιών έξω από την κουλτούρα μας πολλές φορές αποβαίνουν ολέθριες παρά αποτελεσματικές.
Παρ’ όλες τις προσπάθειές μας δεν μπόρεσε να ρυθμιστεί με επιτυχία. Θέτουμε το ζήτημα τώρα για να μπορέσει να προγραμματισθεί ανάλογα και για όλες τις επόμενες εορτές και όχι μόνον των Χριστουγέννων.

Επίσης αν και στείλαμε από 21/12/2011έγγραφο με αρ.πρ. 303, στην υπηρεσία σας με θέμα ,τον έλεγχο της στάθμευσης στην αγορά καθώς και στις λουρίδες στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων στην Πλατεία Ελευθερίας, για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων , τελικά ούτε αυτό στάθηκε δυνατόν να επιτευχθεί.

Παρακαλούμε ιδιαίτερα να μεριμνήσετε για το θέμα. Διότι και στην περίοδο των εορτών υπήρξε μεγάλο πρόβλημα αλλά και στην καθημερινότητα έχουμε γίνει - ως Ξάνθη-μη επιλέξιμος προορισμός για τα τουριστικά γραφεία. Και αυτό λόγω της εξαιρετικής δυσκολίας που παρουσιάζει η πόλη κυκλοφοριακά, μετά το έργο της ενοποίησης των πλατειών και του τεράστιου προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα λεωφορεία στο να κυκλοφορήσουν στην πόλη.

Ας φροντίζουμε τουλάχιστον τον ένα αυτό χώρο στάθμευσης να τον έχουμε διαθέσιμο για τον σκοπό του.
Οι δε γενικές θέσεις στάθμευσης στην αγορά ,δεν είναι δυνατόν να καταλαμβάνονται από τα ίδια οχήματα επί έξι και οκτώ ώρες. Χρειάζεται αστυνόμευση. Η αγορά πεθαίνει και όλα αυτά είναι επιπλέον βαρύδια στα πόδια της που την βυθίζουν περισσότερο. Θετικά προδιατεθειμένοι αναμένουμε ενέργειές σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια