GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δημιουργείται τμήμα τουριστικής προβολής στο ΕΒΕ Ξάνθης

Τη δημιουργία τμήματος τουριστικής προβολής για τον νομό Ξάνθης εξήγγειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης κος Στέλιος Μωραΐτης μιλώντας ...

Τη δημιουργία τμήματος τουριστικής προβολής για τον νομό Ξάνθης εξήγγειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης κος Στέλιος Μωραΐτης μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κος Μωραΐτης, μεταξύ των τμημάτων που πρόκειται να δημιουργηθούν στο ΕΒΕ Ξάνθης είναι και αυτό της τουριστικής προβολής, με αντίστοιχο τμήμα τουρισμού, τα οποία δεν υπήρχαν όλα αυτά τα χρόνια στο Επιμελητήριο Ξάνθης. 

«Από 01/01/2012 θα δημιουργήσουμε τα αντίστοιχα τμήματα που θα προωθήσουν την τουριστική μας προβολή, για να επιστρέψουμε ξανά σε εποχές του παρελθόντος» επισημαίνει ο κος Μωραΐτης για να συμπληρώσει πως «θέλουμε να μπούμε επιθετικά στην προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος, κάτι που τα τελευταία χρόνια είχε ατονήσει». 

Την ίδια στιγμή αποκαρδιωτική είναι η τουριστική κίνηση στην περιοχή, με των κλάδων παροχής τουριστικών υπηρεσιών να διανύει τη χειρότερη του χρονιά. Χαρακτηριστικό των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή είναι η τραγική έλλειψη καθοδηγητικών πινακίδων, οι οποίες θα διευκόλυναν την μετακίνηση των επισκεπτών στα τουριστικά εκθέματα του νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια