GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



“Η Ελληνική κυβέρνηση πρέπει να ζητήσει εξηγήσεις από την Τουρκία”

Με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας κ. Μεσούτ Γιλμάζ, με τις οποίες παραδέχεται ότι η Τουρκία ενέχεται για τις φωτ...

Με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας κ. Μεσούτ Γιλμάζ, με τις οποίες παραδέχεται ότι η Τουρκία ενέχεται για τις φωτιές σε ελληνικά δάση επί πρωθυπουργίας της κυρίας Τσιλέρ, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών κ. Γιάννης Δημαράς δήλωσε:

«Όταν και ως δημοσιογράφοι αποκαλύπταμε την σχέση των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας με τις φωτιές στα δάση της πατρίδας μας, πολλοί μιλούσαν για συνωμοσιολογίες. Τώρα που η παραδοχή της ενοχής γίνεται από πρώην Πρωθυπουργό της Τουρκίας όλοι όσοι τότε χαμογελούσαν ακόμη και ειρωνικά πρέπει να δώσουν απαντήσεις.

-Είχαν ή όχι σχετικές πληροφορίες οι Ελληνικές Αρχές;
-Προειδοποιήθηκαν ή όχι οι Πολιτικοί προϊστάμενοι; Και αν προειδοποιήθηκαν γιατί δεν ενημέρωσαν το Κοινοβούλιο και δεν έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα για να περιοριστούν έστω οι τραγικές συνέπειες της τουρκικής δολιοφθοράς;
-Θα αναλάβει κανείς την ευθύνη;
Η Ελληνική Κυβέρνηση πρέπει να ζητήσει εξηγήσεις

Για το θέμα, ο κ. Γιάννης Δημαράς κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς τους Υπουργούς Εξωτερικών, Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να ενημερωθούμε επισήμως καθώς πρόκειται για πολύ σοβαρό πολιτικό θέμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια