GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ήταν στο ταμείο ανεργίας και «δούλευαν» στη Στέγη Πολιτισμού

Το φως της δημοσιότητας είδε το πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης σχετικά με την υπόθεση των μονιμοποιήσεων υπαλλήλων στη Στέγη Πολιτι...

Το φως της δημοσιότητας είδε το πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης σχετικά με την υπόθεση των μονιμοποιήσεων υπαλλήλων στη Στέγη Πολιτισμού στην Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο πόρισμα των ελεγκτών έξι από τις δέκα επίμαχες υποθέσεις μονιμοποίησης υπαλλήλων, οι οποίες ελέχθησαν, διαπιστώθηκε πως παρουσιάζουν νομικά κενά και παρεκτροπές. Σύμφωνα με το πόρισμα, έξι υπάλληλοι στήριξαν τη μονιμοποίησή τους σε ψευδή βεβαιώσεις προϋπηρεσίας από τη Στέγη Πολιτισμού, τη στιγμή που οι ίδιοι φαίνονταν εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ εισπράττοντας κανονικά το επίδομα ανεργίας. Έτσι οι έξι εργαζόμενοι ενώ έπαιρναν το επίδομα ανεργίας παρουσιάζονταν να εργάζονται την ίδια περίοδο στη Στέγη Πολιτισμού. Την ίδια στιγμή μάλιστα ακόμη μια υπόθεση δημιουργεί ερωτηματικά, καθώς υπάλληλος παρουσίασε βεβαίωση προϋπηρεσίας από τη Στέγη τη στιγμή που δίδασκε σε δημοτικό σχολείο. 

Όπως προκύπτει από το πόρισμα τη διαχείριση των εν λόγω υπαλλήλων είχε η ΕΑΠΑΞ. Μένει να αποδοθούν ευθύνες στους καθ’ ύλην υπεύθυνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια