GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Τεχνίτης» ο οδηγός του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης

Εντύπωση προκαλεί η απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κου Φώτη Καραλίδη να προσυπογράψει την εντολή μετακίνησής του για εκτός έδρας μετάβ...

Εντύπωση προκαλεί η απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κου Φώτη Καραλίδη να προσυπογράψει την εντολή μετακίνησής του για εκτός έδρας μετάβαση από την Ξάνθη στην Κομοτηνή, έδρα της Περιφέρειας, με οδηγό του κλάδου ΔΕ Τεχνιτών.

Τα ερωτήματα τα οποία προκύπτουν από την απόφαση του αντιπεριφερειάρχη είναι ότι ή την 28 Σεπτεμβρίου, ημέρα μετακίνησης του κου Καραλίδη, δεν υπήρχε διαθέσιμος οδηγός από τους τρεις οδηγούς που είναι αποσπασμένοι στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη και εκτελούν τις συνήθεις υπηρεσιακές μετακινήσεις ή συμβαίνει κάτι διαφορετικό το οποίο γνωρίζει ο κος Καραλίδης με τον ως άνω αποσπασμένο για την περίπτωση αυτή τεχνίτη, υπάλληλο της αντιπεριφερειακής διοίκησης. 

"Τα έξοδα μετακίνησης βαρύνουν την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης"
Ερωτήματα που έθεσαν συνάδελφοι δημόσιοι υπάλληλοι του ως άνω υπαλλήλου θα τεθούν υπόψη του κου αντιπεριφερειάρχη για να απαντήσει σε αυτούς. Πάντως αφήνεται σκόπιμα να πλανάται στην ατμόσφαιρα ότι είναι κομματικές αντιπαροχές αυτές οι αποφάσεις του κου αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αναφέρεται στη σχετική εντολή μετακίνησης ο "συγκεκριμένος υπάλληλος έχει μετακινηθεί κατά το έτος 2011 μέχρι πέντε ημέρες".

Νεότερα μετά και εφόσον δοθούν οι απαντήσεις στα ερωτήματα από τον κ Καραλίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια