GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ατύχημα ή δολοφονία ο θάνατος του Αντεφέμι;

Ατύχημα ή μήπως θύμα δολοφονίας έπεσε ο αδικοχαμένος Νιγηριανός ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθη, Ολουμπάγιο Αντεφέμι. Ανατροπή στο σκηνικό κα...

Ατύχημα ή μήπως θύμα δολοφονίας έπεσε ο αδικοχαμένος Νιγηριανός ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθη, Ολουμπάγιο Αντεφέμι. Ανατροπή στο σκηνικό και σε όλα όσα ξέραμε ως τώρα για το συμβάν, φαίνεται να βάζει ιστοσελίδα από το Βιετνάμ (www32.24h.com.vn), που υποστηρίζει ότι ο Αντεφέμι δολοφονήθηκε και ότι δράστης ήταν ο πρώην της κοπέλας που θα παντρευόταν, Γιοσέφ Γιεκινί.

Μάλιστα οι δύο άντρες ήταν φίλοι, όλα όμως άλλαξαν καθώς ο Γιεκινί υποστηρίζει ότι ο Αντεφέμι ήταν οι αιτία που τον χώρισε η Αμπεοκούτα, για να παντρευτεί τον ποδοσφαιριστή της Ξάνθης. Μάλιστα ο ίδιος δεν μπορούσε να δεχτεί ότι η πρώην κοπέλα του ήταν με άλλον. Το θέμα περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο Γιοσέφ Γιεκινί, ήταν στην Ελλάδα την ημέρα του θανάτου του ποδοσφαιριστή και ακόμα υποστηρίζει ότι ¨πείραξε¨ τα φρένα του αυτοκινήτου του Αντεφέμι, με αποτέλεσμα να προκληθεί το τραγικό συμβάν.

Συντάκτης: Δημήτρης Καρακασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια