GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



«Φωλιάζουν» στην Ξάνθη τα βιβλία!

Άλλη μια ενδιαφέρουσα δράση του «Δικτύου Λόγο και Πράξης», μετά το Μονοπάτι της Ζωής, βρίσκεται στην τελευταία του φάση. Ο λόγος για τις «Φω...

Άλλη μια ενδιαφέρουσα δράση του «Δικτύου Λόγο και Πράξης», μετά το Μονοπάτι της Ζωής, βρίσκεται στην τελευταία του φάση. Ο λόγος για τις «Φωλιές του Βιβλίου», όπως αποκαλεί το ίδιο το Δίκτυο την προσπάθεια συλλογής μεταχειρισμένου έντυπου υλικού, βιβλίων και περιοδικών, προς εκ νέου χρήση.

Όσοι / όσες θέλουν να συμμετάσχουν στο έργο αυτό του Δικτύου, μπορούν να δώσουν μεταχειρισμένα ή καινούρια βιβλία, περιοδικά, έντυπα, πηγαίνοντας τα στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας (στη Δημοτική Αγορά). 

«Επιλέχθηκε αυτός ο χώρος, γιατί βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και γιατί είναι ανοικτός τις καθημερινές από 8 το πρωί ως τις 10 το βράδυ και το Σάββατο από 8 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα» αναφέρει το Δίκτυο προσθέτοντας «θα θέλαμε με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τη δημοτική αρχή και τον αντιδήμαρχο κ. Ν. Φωτιάδη, που αποδέχτηκαν την πρότασή μας να συγκεντρώνουν τα βιβλία στους χώρους της Δημοτικής Αστυνομίας».



Δεν υπάρχουν σχόλια