GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νιάτα και θέαμα στο τουρνουά του Ορφέα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά που διοργάνωσε ο Ορφέας Ξάνθης. Η ξανθιώτικη ομάδα κατάφερε να γεμίσει με παιδιά το γήπεδο του ΑΟΞ, το ...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά που διοργάνωσε ο Ορφέας Ξάνθης. Η ξανθιώτικη ομάδα κατάφερε να γεμίσει με παιδιά το γήπεδο του ΑΟΞ, το μεσημέρι του Σαββάτου, παιδιά τα οποία πρόσφεραν γκολ και θέαμα με τη συμμετοχή τους. Περισσότερα από 150 στον αριθμό, αγωνίστηκαν σε 20λεπτους αγώνες και χάρηκαν το ποδόσφαιρο σε μια ηλιόλουστη μέρα και φυσικά οι προπονητές τους, γονείς και φίλοι των νεαρών ποδοσφαιριστών ήταν επίσης παρόντες.

Το τουρνουά διοργανώθηκε για τα παιδιά που είναι γεννημένα το 2000-01 και 2002-03, δηλαδή δύο group και συμμετείχαν από 8 ομάδες, χωρισμένες σε δύο ομίλους. Οι καλύτερες πέρασαν στα ημιτελικά και έτσι βγήκαν οι φιναλίστ των τελικών. Οι ομάδες που συμμετείχαν τελικά ήταν οι ΑΟ. Βιστωνίδας, Βρασίδας Ν. Περάμου, Καππαδόκες Αλ., Νέστος Χρυσούπολης, Ακαδημία Γκουτσίδη, Ποντιακός Αλ., Πανθρακικός, Κεραμωτή και φυσικά ο διοργανωτής Ορφέας.

Συντάκτης: Δημήτρης Καρακασίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια