GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Θερμή” υποδοχή στον Πρωθυπουργό!

Με πανό και συνθήματα υποδέχτηκαν τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, κ. Γεώργιο Παπανδρέου,  οι εργαζόμενοι της ΕΝΚΛΩ οι οποίοι αφού πρώτα έκλεισα...

Με πανό και συνθήματα υποδέχτηκαν τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, κ. Γεώργιο Παπανδρέου,  οι εργαζόμενοι της ΕΝΚΛΩ οι οποίοι αφού πρώτα έκλεισαν τον έναν εκ των  δύο δρόμων που οδηγούσαν στο Ξενοδοχείο, στο οποίο θα παρέμεινε για λίγες ώρες ο Πρωθυπουργός, τοποθετώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν έξω από την αίθουσα όπου συνεδρίαζε το Περιφερειακό Συμβούλιο, περιμένοντας την άφιξη του κ. Παπανδρέου φωνάζοντας συνθήματα κατά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης και του Μνημονίου.

Ο «Ακρίτας» βρέθηκε στην Κομοτηνή καταγράφοντας τα αιτήματα των διαδηλωτών.

Οι πόρτες τους είναι κλειστές
«Ήρθαμε σήμερα εδώ για να προσπαθήσουμε για μια ακόμη φορά μήπως και καταφέρουμε να δούμε τον Πρωθυπουργό της χώρας. Για να δούμε αν μπορεί να υλοποιήσει αυτό που έχουν ψηφίσει στη Βουλή οι 300 Βουλευτές. Οι πόρτες είναι όλες κλειστές, δέχονται μόνο αυτούς που θέλουν» ανέφερε στον «Ακ.» ο πρόεδρος των εργαζόμενων της ΕΝΚΛΩ από τον Νομό Πέλλας.  

Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσαν οι διαδηλωτές στον «Ακρίτα»
Εργαζόμενοι ΕΝΚΛΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια