GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Πιασαν» τους ληστές των λογιστών….

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν εχθές τα μεσάνυχτα από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης για μια κλοπές κατά συρροή. Πιο συγκεκριμένα: Την 30.01.2...

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν εχθές τα μεσάνυχτα από την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης για μια κλοπές κατά συρροή. Πιο συγκεκριμένα:

Την 30.01.2011 και ώρα 00.45’ στην Ξάνθη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 22, 18, 22 και 20 ετών οι οποίοι ενεργώντας κατά συναυτουργία αποπειράθηκαν να διαρρήξουν τεχνικό γραφείο πόλης μας.

Από τη διενεργούμενη προανάκριση προέκυψε επίσης ότι οι ανωτέρω δράστες ενεργώντας από κοινού την 26.11.2010 με τη μέθοδο παραβίασης με αιχμηρό αντικείμενο εισήλθαν σε λογιστικό γραφείο της πόλης μας χωρίς να αφαιρέσουν οτιδήποτε, προκαλώντας παράλληλα φθορές αξίας περί τα τριακόσια (300) ευρώ κατά δήλωση παθούσας.

Επίσης, την 25.12.2010 παραβιάζοντας με αιχμηρό αντικείμενο τη θύρα εισήλθαν σε λογιστικό γραφείο, χωρίς να αφαιρέσουν οτιδήποτε, προκαλώντας παράλληλα φθορά δηλωθείσης αξίας περί τα εκατόν πενήντα (150) Ευρώ κατά δήλωση παθούσας.

Για τον τρίτο εκ των δραστών προέκυψε ότι ενεργώντας από κοινού μαζί με έναν άλλο άγνωστο άντρα, νυκτερινές ώρες της 18.01.2011 αφήρεσαν με πρόθεση να ιδιοποιηθούν παράνομα την τσάντα παθούσας η οποία περιείχε μέσα το κινητό της τηλέφωνο αξίας εξακοσίων (600) Ευρώ, δελτίο Αστυνομικής ταυτότητας, πιστωτικές κάρτες, βιβλιάριο καταθέσεων, ΡΙΝ καρτών, κλειδιά αυτοκινήτου καθώς και διάφορα άλλα προσωπικά έγγραφα, ενώ προκάλεσαν σωματικές βλάβες στην παθούσα ρίχνοντάς την στο έδαφος στην προσπάθεια της παθούσας να αντισταθεί στην αρπαγή της τσάντας της.

Οι δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια