GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΣΕΚΑΠ: Με τους καλύτερους οιωνούς υποδέχεται το 2011

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις που ξεπερνούν κατά πολύ τις όποιες σκέψεις, προσδοκίες και φαντασία θα μπορούσαν να έχουν οι άνθρωποι της ΣΕΚΑ...

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις που ξεπερνούν κατά πολύ τις όποιες σκέψεις, προσδοκίες και φαντασία θα μπορούσαν να έχουν οι άνθρωποι της ΣΕΚΑΠ κλείνει το 2010.

  Τρεις βάρδιες, όλες οι τσιγαρομηχανές, παλιές και καινούργιες στο φουλ, και η ουσιαστική οικονομική στήριξη από την ΣΕΚΕ «δείχνουν», εκτός απροόπτου, ένα καλύτερο 2011, αφήνοντας εκτός κομματικές στείρες ρητορείες και καταστροφικές αποφάσεις που ταλαιπωρούν για αρκετά χρόνια τη συνεταιριστική καπνοβιομηχανία.   

 «Στηρίζουμε και θα στηρίζουμε τη ΣΕΚΑΠ, όπως μπορούμε. Άλλωστε η ΣΕΚΕ είναι μια  εκ των μεγαλομετόχων της ΣΕΚΑΠ και νοιαζόμαστε για αυτήν. Δεν μένουμε σε πολιτικές δηλώσεις και εντυπωσιασμούς, αλλά μας ενδιαφέρει πρώτα και πάνω απ’ όλα η εταιρία να λειτουργεί για το καλό όλων μας. Πρώτα-πρώτα των εργαζομένων σ’ αυτήν».

  Αυτές είναι οι θέσεις που εξέφρασε στον «Ακ.» ο Δ/νων Σύμβουλος της ΣΕΚΕ κ. Αλ. Κοντός στο ερώτημα αν επιβεβαιώνει τα όσο ακουστήκαν για την πλήρη εμπράγματη οικονομικά στήριξη της ΣΕΚΑΠ από τη ΣΕΚΕ, με το να της δίνει τον «αέρα» αγοράς καπνών από τη δεύτερη και την αποπληρωμή τους όποτε έχει ταμειακή δυνατότητα από κεφάλαια που θα εξασφαλίσει από την πώληση των τσιγάρων που κατασκευάζει και πουλάει στους πελάτες της, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

  Απόφαση που έχει εφαρμογή όχι μόνο στην καλυτέρευση της ψυχολογίας διοίκησης και εργαζομένων αλλά και ουσιαστικά, έως ένα σημεία, απομπλέκει τη διοίκηση από τον βραχνά των δανείων για αγορά κύριας πρώτης ύλης, που είναι ο καπνός.

  Άλλωστε, την περίοδο αυτή οι τσιγαρομηχανές, όχι μόνο οι καινούργιες, αλλά και οι παλιές (αυτές που η διοίκηση Παππά και ο κ. Ράπτης ήθελαν να πουλήσουν για παλιοσίδερα) δουλεύουν στο φουλ σε τρεις βάρδιες, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις παραγγελίες.

  Συμφωνίες που σε ποσοστό μεγαλύτερο του 65& έχουν συναφθεί με το εξωτερικό. Άλλωστε η προσπάθεια που κάνει η διοίκηση, διεύθυνση και εργαζόμενοι συνεπικουρούμενοι από παλαιά στελέχη της παραγωγικής διαδικασίας της εταιρίας, να ανταποκριθούν στα νέα συμβόλαιο που κατόρθωσε να συνάψει η εταιρία εν μέσω κρίσεων, οικονομικών και κλαδικών, επιτάσσει όλες τις πλευρές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

  Δεν είναι τυχαίο το ότι δόθηκαν χρήματα τα τελευταία 24ώρα σε εργαζόμενους και προμηθευτές από τους «κόπους» των τελευταίων μηνών και όχι από δυσβάσταχτους τραπεζικούς δανεισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια