GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κινητικότητα στην Ν.Δ. στηρίζοντας τους Υποψηφίους της

Ο πρώην ΥΜΑΘ βουλευτής Δράμας της ΝΔ Μαργαρίτης Τζίμας Συναντήθηκε με Ζαγναφέρη και Στυλιανίδη “στήριζοντας” Παυλίδη. Εν’ όψει των αυτοδιο...

Ο πρώην ΥΜΑΘ βουλευτής Δράμας της ΝΔ Μαργαρίτης Τζίμας Συναντήθηκε με Ζαγναφέρη και Στυλιανίδη “στήριζοντας” Παυλίδη.


Εν’ όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, επισκέφτηκε την πόλη μας ο κ. Μαργαρίτης Τζίμας, Βουλευτής Δράμας της Ν.Δ., εκφράζοντας με την παρουσία του την απόλυτη στήριξή του στις συγκλίνουσες ιδεολογικά, με αυτόν, τοπικές παρατάξεις.
Ο κ. Τζίμας ξεκίνησε τη σύντομη περιοδεία του στην πόλη μας από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Ξάνθης, όπου το πρωί της  Δευτέρας παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, παρουσία της προέδρου της ΝΟΔΕ, κα. Σούλας Ιακωβίδου. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στα τοπικά μέσα, ο κ. Τζίμας τόνισε τον πολιτικό χαρακτήρα των αυτοδιοικητικών εκλογών λέγοντας πως μέσω των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου ο λαός μπορεί και θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση του μνημονίου.

«Ο κ. Παπανδρέου θέτει στον λαό το ψευτοδίλημμα Παπανδρέου ή χρεοκοπία, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουμε πως Παπανδρέου ίσον χρεοκοπία, και το ανάποδο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τζίμας. Ο βουλευτής της Ν.Δ. αναφέρθηκε επίσης στα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν, πλέον, οι τοπικές αρχές με την εφαρμογή  του Καλλικράτη, τα οποία περιστρέφονται κυρίως γύρω από την έλλειψη πόρων.  Ολοκληρώνοντας τον διάλογο με τα ΜΜΕ ο κ. Τζίμας δήλωσε πως στηρίζει απόλυτα τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, κ Γ. Παυλίδη, και πως είναι σίγουρος για τη νίκη του.
Μετά τη συνέντευξη τύπου, ο πρώην Υπουργός κατευθύνθηκε προς το εκλογικό κέντρο του κ. Παυλίδη, όπου συνομίλησε με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, καθώς και με άλλα στελέχη της Περιφερειακής Αναγέννησης. Ο κ. Παυλίδης δεν παραβρέθηκε στη συγκεκριμένη συνάντηση, καθώς την ίδια στιγμή ο ίδιος περιόδευε στην πόλη επισκεπτόμενος διάφορες δημόσιες υπηρεσίες. Μετά την ολοκλήρωση της συνομιλίας του με τα μέλη της Περιφερειακής Αναγέννησης, ο κ. Τζίμας επισκέφτηκε το εκλογικό κέντρο του κ. Λάκη Στυλιανίδη, όπου συνάντησε τον Δήμαρχο Ξάνθης και συνομίλησε μαζί του για μερικά λεπτά.
Μετά το πέρας των συναντήσεων του, ο κ. Τζίμας αποχώρησε από την πόλη της Ξάνθης προκαλώντας, ωστόσο, με τις δηλώσεις του την άμεση αντίδραση του κ. Σωκράτη Ξυνίδη. «Νομίζω ότι δεν μπορούνε άνθρωποι, οι οποίοι στο παρελθόν διαχειρίστηκαν τις τύχες αυτού του κόσμου και τον οδήγησαν στην καταστροφή, να έρχονται σήμερα και να αρθρώνουν τέτοιου είδους λόγο» ανέφερε στον «Α» ο κ. Σωκράτης Ξυνίδης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Τζίμα και συνέχισε λέγοντας «δεν έχουν καταλάβει τι κακό έχουν κάνει αυτοί στον τόπο. Οι εκλογές είναι Καλλικρατικές αλλά έχουν και πολιτικό χαρακτήρα. Αυτά σε απάντηση όλων αυτών που προσπαθούν να αρθρώσουν αντιπολιτευτικό λόγο αλλά στην ουσία βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και το κακό που έχουν κάνει σε αυτόν τον τόπο».

Γιώργος Μαυρίδης  

Δεν υπάρχουν σχόλια