GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Eurovision 2024: Στον τελικό του Σαββάτου η Μαρίνα Σάττι με το «Zari»

Ραντεβού στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024 δίνει η Ελλάδα και η Μαρίνα Σάττι, καθώς το «Zari» άρεσε και πέρασε από τον β΄ ημιτελικό.


Ραντεβού στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024 δίνει η Ελλάδα και η Μαρίνα Σάττι, καθώς το «Zari» άρεσε και πέρασε από τον β΄ ημιτελικό.

Η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε, άρρωστη, στη σκηνή της Eurovision 2024 και μετέφερε την ενέργειά της στους eurofans. Το άγχος ήταν έκδηλο σε αρκετές στιγμές της εμφάνισής της, καθώς κάποιες στιγμές δεν ακουγόταν καθώς το μικρόφωνο δεν ήταν κοντά στα χείλη της.

Βέβαια, αυτά δεν έχουν καμία σημασία διότι η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της τα έδωσαν όλα επάνω στη σκηνή. Η ελληνική συμμετοχή έγραψε τη δική της ιστορία στον διαγωνισμό, καθώς για πρώτη φορά είχαμε μονοπλάνο. Το «Zari» ξεκίνησε με κοντινό στη Μαρίνα Σάττι, η οποία έμοιαζε να κάνει live στο Instagram. Η τραγουδίστρια σάρωσε τη σκηνή και η κάμερα την ακολουθούσε σε κάθε της βήμα.

Λίγο παραδοσιακός χορός, ποπ, ραπ. Το πολυπολιτισμικό Zari αποκάλυψε όλες τις πτυχές της Μαρίνας Σάττι, η αντλεί έμπνευση από παραδοσιακές, βαλκανικές και αραβικές επιρροές, γεφυρώνοντας πολιτισμούς. 

Λίγο μετά τις 00:00, οι παρουσιαστές ανακοίνωσαν τις δέκα χώρες που κατάφεραν με τις εμφανίσεις τους να κερδίσουν το κοινό και να περάσουν στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024.

Μετά από μια αγωνιώδη ψηφοφορία, 10 χώρες πανηγύρισαν την πρόκριση τους στον τελικό: 

Λετονία, Αυστρία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ισραήλ, Ελλάδα, Εσθονία, Ελβετία, Γεωργία, Αρμενία

Δεν υπάρχουν σχόλια