GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αποδίδει ο έρωτας από απόσταση;

Πολλοί πιστεύουν πως οι σχέσεις από απόσταση ποτέ δεν έχουν θετική έκβαση.


Πολλοί πιστεύουν πως οι σχέσεις από απόσταση ποτέ δεν έχουν θετική έκβαση.

Πόσο μπορεί να αντέξει κανείς με την απουσία συχνής φυσικής επαφής και με το τηλέφωνο στο χέρι από το πρωί έως το βράδυ λες και είναι ερωτευμένος με τη συσκευή;

Αν όμως η ζωή τα έφερε έτσι που το αντικείμενο του πόθου σας βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά, σας προτείνουμε μερικές συμβουλές για να αντέξει η σχέση σας όσο περισσότερο γίνεται στο χρόνο.

Μπορεί να θέλετε να μειώσετε την απόσταση επικοινωνώντας όσο πιο συχνά γίνεται, αλλά προσέξτε μήπως αυτή η συχνότητα τελικά σας κουράσει. Επιλέξτε λοιπόν τις πιο κατάλληλες στιγμές για να μιλάτε με το ταίρι σας, αφήνοντάς του το περιθώριο να λαχταρά να σας ακούει. Ταυτόχρονα προσπαθήστε η επικοινωνία να έχει κάποια συχνότητα αλλά και να είναι πρωτότυπη.

Στη σχέση από απόσταση είναι ίσως πιο δύσκολο να θέσετε συγκεκριμένα όρια και να πείτε στον άλλο τι ακριβώς περιμένετε. Ωστόσο είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε τις προσδοκίες για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων αν ο ένας από τους δύο θεωρεί πως είναι σε σχέση και ο άλλος όχι.

Αντί να κάνετε sεx, θα χρειαστεί συχνότερα να μιλάτε ή να γράφετε για αυτό. Είναι όμως αναγκαίο για να διατηρείτε τη φλόγα αναμμένη.

Βάλτε έναν στόχο, όπως για παράδειγμα πότε και πού θα βρεθείτε και τι ακριβώς θα κάνετε.

Για να έχετε ως ένα βαθμό κοινές εμπειρίες, προσπαθήστε να κάνετε κοινά πράγματα ακόμα και αν είστε μακριά, όπως να βλέπετε τις ίδιες ταινίες ή να διαβάζετε τα ίδια βιβλία.   Θα υπάρχει πάντα μια κοινή εμπειρία για να μοιραστείτε.

Απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο κάνοντας πράγματα και δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και συναντώντας τους φίλους σας. Όσο περισσότερο μένετε σπίτι και κλαίτε τη μοίρα σας που είστε μακριά από τον ή την αγαπημένη σας, τόσο αισθάνεστε χειρότερα, πράγμα που έχει αντίκτυπο στη μεταξύ σας επικοινωνία.

Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς μεταξύ σας, πρόθυμοι να βοηθήσετε τον άλλον αν έχει κάποιο πρόβλημα και να διατηρείτε την αισιοδοξία σας ότι σύντομα θα απολαμβάνετε ο ένας τον άλλον στον ίδιο τόπο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια