GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κι όμως πάλι… τα «κατάφερε»! Γενικός γραμματέας του Δήμου Ορεστιάδος ο… «σεφ» των «βολεμάτων» Αντώνης Πασχάλης!

Με απόφαση του δήμαρχου Αδαμάντιου Παπαδόπουλου που δεν βρήκε προφανώς… «διαμάντια» ικανών ανθρώπων από την Ορεστιάδα ή τον Βόρειο Έβρο!!!


Με απόφαση του δήμαρχου Αδαμάντιου Παπαδόπουλου που δεν βρήκε προφανώς… «διαμάντια» ικανών ανθρώπων από την Ορεστιάδα ή τον Βόρειο Έβρο!!!



Κι όμως… Ο «γαμπρός εκ του Βόλου» όπως τον χαρακτήριζε ο πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Κώστας Μαλάκης και δημοφιλής… «σεφ» στα τραπεζώματα του Κούση στο σπίτι του προεκλογικά, τα κατάφερε και πάλι!!!

Αφού μπορεί να μην επανεκλέχτηκε ο Χρήστος Μέτιος Περιφερειάρχης –τον είχε ειδικό έμμισθο συνεργάτη στην Περιφέρεια και έμμισθο μέλος στο Δ.Σ της Εγνατίας οδού και Γενικό «δερβέναγα» στη Ξάνθη αφού επί κορωνοϊού κανόνιζε ακόμη και τα «λεφτά» που θα έπαιρναν τα ξενοδοχεία… τα κατάφερε και πάλι!!!

Έτσι ενώ του είχε υποσχεθεί ο πρώην Δήμαρχος Τσέπελης ότι «εφόσον επανεκλεγεί θα τον κάνει νέο γεν. γραμματέα του Δήμου Ξάνθης», ακόμη κι αν δεν επανεκλεγεί Περιφερειάρχης ο Χρήστος Μέτιος και όλοι… αγωνιούσαμε γιατί θα έμενε άνεργος  μετά την εκλογή του Στράτου Κοντού στο Δήμο Ξάνθης, το έλυσε το «προσωπικό οικονομικό του πρόβλημα»!


Αφού ο νέος Δήμαρχος Ορεστιάδας Αδαμάντιος Παπαδόπουλος, προφανώς γιατί δεν υπάρχουν ανάλογα ικανά πρόσωπα στον Δήμο του ή στον Βόρειο Έβρο, τον όρισε με απόφασή του στις 22/4/2024 έμμισθο γραμματέα του Δήμου του!!!

Να μάθει η Ορεστιάδα να βγάζει κι αυτή τόσο ικανά πρόσωπα!!!

Έτσι ο «δικός μας» Αντώνης Πασχάλης μαζί με την αντιμισθία του μέλους στο Δ.Σ. της ΕΓΝΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, θα έχει πλέον και την υψηλή αντιμισθία του γενικού γραμματέα του Δήμου Ορεστιάδας!!!

Και με πιο απλά λόγια (σ.σ. Γιατί μπορεί να έχει κι άλλες έμμισθες θέσεις που δεν γνωρίζουμε…), τον μήνα θα εισπράττει περίπου 4-5.000 ευρώ και δικαίως θα υπερηφανεύεται λέγοντας την γνωστή φράση, «Κάθε εμπόδιο σε καλό…!».

Και ιδίως μετά την αποτυχία επανεκλογής του «δίδυμου» Χρήστος Μέτιος – Μανώλης Τσέπελης!


«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ορεστιάδα 22.4.2024

Αριθ.Πρωτ:8587

ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Έχοντας υπόψη:

1) Τις διατάξεις του άρθρου 58 παρ.1δ Ν.3852/2010.

2) Τις διατάξεις των άρθρων 11-17 , 39, 82,161 & 167 Ν. 3584/07 όπως ισχύουν σχετικά με τον διορισμό Γενικού Γραμματέα στους Δήμους

3) Τον Ο.Ε.Υ Δήμου Ορεστιάδας (ΦΕΚ 2364/Β/24.10.2011 Αρ.19).

4) Την Αρ.Πρωτ:8587/19.4.2024 αίτηση του Πασχάλη Αντωνίου του Κων/νου υποβολής όλων των δικαιολογητικών, και το γεγονός ότι τα προσόντα και οι ικανότητές του ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις για τον διορισμό στην θέση Γενικού Γραμματέα.

5) Την Αρ.Πρωτ:8387/16.4.2024 βεβαίωση εγγραφής των πιστώσεων μισθοδοσίας στον προϋπολογισμό έτους 2024.

6) Την Αρ.3053247499/22.4.2024 βεβαίωση εισαγωγής – εγγραφής στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Διορίζουμε τον Πασχάλη Αντώνιο του Κων/νου στη θέση μετακλητού Γενικού Γραμματέα στον Δήμο Ορεστιάδας.

Η απόφαση να σταλεί για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ»

-Κύριε Αντώνη Πασχάλη, σε καλή… μεριά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια