GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο έρωτας στη ζωή μας… Μερικά απλά βήματα για την έντονη ερωτική επιθυμία

Η καθημερινότητα, το άγχος, η πολλή δουλειά, η ρουτίνα ακόμα και στην ίδια τη σχέση, βάζουν τρικλοποδιές στην σεξουαλική επιθυμία.


Η καθημερινότητα, το άγχος, η πολλή δουλειά, η ρουτίνα ακόμα και στην ίδια τη σχέση, βάζουν τρικλοποδιές στην σεξουαλική επιθυμία.

Και ενώ όλα στην αρχή της σχέσης ήταν μαγικά και το sεx μονοπωλούσε το ενδιαφέρον σας πλέον αυτά μοιάζουν μακρινό παρελθόν. Μην απελπίζεστε!

Με μερικά απλά βήματα, θα φέρετε ξανά πίσω την επιθυμία που νομίζετε ότι έχει χαθεί.

Το πρώτο βήμα είναι να αναγνωρίσουμε το πρόβλημα και να το συζητήσουμε με τον σύντροφό μας, χωρίς θυμό και κατηγορίες.

Αποφεύγουμε τις αρνητικές και ανασφαλείς σκέψεις του τύπου «σίγουρα, με απατά», «δεν είμαι πια ελκυστικός/ή», «δεν του/της αρέσω».

Αφού συνειδητοποιούμε ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική μας ζωή, προσπαθούμε να θυμηθούμε τι ήταν αυτό που μας έφερε κοντά με τον/την σύντροφό μας, αλλά και να φροντίζουμε τον εαυτό μας, να διεκδικούμε το ταίρι μας και να κάνουμε πράγματα μαζί, από μια ρομαντική έξοδο μέχρι μια απόδραση το Σαββατοκύριακο.

Επειδή η καθημερινότητα είναι δύσκολη και τα χρονικά περιθώρια μικρά, είναι καλύτερο να μην αφήνουμε το sεx στην τύχη, αλλά να το σχεδιάζουμε, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες, όπως π.χ. να κοιμηθούμε νωρίς ένα βράδυ χωρίς να έχουμε υποχρεώσεις την επόμενη ημέρα.

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, όπως για παράδειγμα στυτική δυσλειτουργία είναι σημαντικό να επισκεφθούμε κάποιον ειδικό ώστε να αποκλειστούν ή να αντιμετωπιστούν οργανικές αιτίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια