GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κύπελλο Ελλάδας: Τελικό στο Πανθεσσαλικό αποφάσισε η ΕΠΟ-Τα δεδομένα για την παρουσία φιλάθλων

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου και, πιθανότατα, χωρίς την παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ...


Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου και, πιθανότατα, χωρίς την παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη στις 18 Μαΐου.

Αυτό αποφασίστηκε το πρωί της Πέμπτης (28/3) σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ παρουσία εκπροσώπων των δύο φιναλίστ και όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Όπως τόνισε μετά το τέλος της σύσκεψης ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος, το Πανθεσσαλικό δεν πληροί τη δεδομένη στιγμή τις προϋποθέσεις με τις κάμερες, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει ενέργειες για το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Θα γίνουν προσπάθειες, όπως είπε, να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες ώστε να αλλάξουν τα δεδομένα ως τη διεξαγωγή του τελικού, ωστόσο, όπως είπε, δύσκολα θα αλλάξει κάτι.

«Έγινε μια σύσκεψη σήμερα. Σε αυτή την σύσκεψη πήραμε αποφάσεις. Το πρώτο που πρέπει να πούμε είναι πως η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρεί την προκήρυξη. Όταν υπάρχει ομάδα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο τελικός γίνεται στον Βόλο.

Ο Άρης δεν δέχεται να παίξει στο ΟΑΚΑ. Αφού δεν συμφωνούν οι ομάδες, πάμε στον Βόλο που λέει η προκήρυξη αλλά πρέπει να πληρούνται οι προϋποθέσεις. Αν δεν τηρηθούν μέχρι ένα χρονικό σημείο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε επιφυλάξεις ακόμη και με τον κόσμο λόγω επεισοδίων που μπορούν να συμβούν. Ο δήμαρχος Βόλου δέχεται με περίπου 11.000 φιλάθλους. Τώρα δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις.

Σήμερα η απόφαση είναι: Στον Βόλο ο τελικός χωρίς οπαδούς. Αν αλλάξουν οι προϋποθέσεις θα το δούμε. Θα πρέπει το γήπεδο του Βόλου να βελτιωθεί βάσει νόμου, σύντομα όμως για προλάβουμε και εμείς να αλλάξουμε απόφαση», είπε ο κύριος Μπαλτάκος.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος εξερχόμενος της σύσκεψης εμφανίστηκε θετικός στην παρουσία 15.000 φιλάθλων, όμως, όπως είπε, «το καρπούζι βρίσκεται στα χέρια Αλαφούζου, Καρυπίδη και ΕΠΟ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια