GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νομός Ξάνθης: Προσλήψεις στην καθαριότητα – Κινδυνεύει με λουκέτο ο ΣΔΑΝΞ. Γιατί;

Ενώ ο ΣΔΑΝΞ «χαροπαλεύει» λόγω της ολιγωρίας του δημάρχου Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλου και του δημάρχου Τοπείρου Θ. Μίχογλου που είναι υπεύ...


Ενώ ο ΣΔΑΝΞ «χαροπαλεύει» λόγω της ολιγωρίας του δημάρχου Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλου και του δημάρχου Τοπείρου Θ. Μίχογλου που είναι υπεύθυνοι για το πιθανό κλείσιμο του ΣΔΑΝΞ και την απώλεια εκατομμύριον ευρώ για το «συμμάζεμα» του, οι Ξανθιώτες κινδυνεύουν να πληρώνουν τα διπλά για την μεταφορά των απορριμάτων τους όπου η ΔΙΑΜΑΘ αποφασίσει και ενώ η ανακύκλωση εξ αιτίας των δύο αυτοδιοικητικών πήγε περίπατο, μέσα στο θολό τοπίο στο θέμα της αποκομιδής των απορριμάτων και της όποιας ανακύκλωσης, ελπίδα φωτός στο τούνελ, είναι οι νέες προσλήψεις στην καθαριότητα για την πόλη της Ξάνθης και την περιφέρεια μπας και κινηθεί ο τροχός της συλλογή και αποκομιδής των απορριμάτων.

Βέβαια το ερώτημα τι γίνεται με τον ΣΔΑΝΞ παραμένει αναπάντητο από τους δύο «υπεύθυνους» πολιτικούς άνδρες του νομού Ξάνθης.

Εγκρίθηκαν 33 θέσεις στον δήμο Ξάνθης για την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης

Αξίζει να σημειωθεί πως παράλληλα στον δήμο Ξάνθης «τρέχει» και το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας με 197 προσλήψεις.

4 θέσεις στον ΣΔΑΝ Ξάνθης
5 θέσεις στην ΔΕΥΑ Αβδήρων
3 θέσεις στον Δήμο Αβδήρων – 3 θέσεις στον Δήμο Τοπείρου

Ελπίδα σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια του νομού να βρεθεί η κοινή γραμμή πλεύσεις και να στηριχθεί έξω από αντιπαλότητες και αντιπολιτευτικά τερτίπια, κοινός δρόμος για το θέμα της αποκομιδής των απορριμάτων και φυσικά να εφαρμοστή η ανακύκλωση.