GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επιστημονικό σεμινάριο με θέμα «ΔΕΠΥ & ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ»

Το Κέντρο Λογοθεραπείας-Ψυχολογίας-Ειδικής Αγωγής και Μελέτης «ΟΜΙΛΩ», με έδρα την Ξάνθη, σας προσκαλεί το Σάββατο 11 Μαΐου και ώρα 1...


Το Κέντρο Λογοθεραπείας-Ψυχολογίας-Ειδικής Αγωγής και Μελέτης «ΟΜΙΛΩ», με έδρα την Ξάνθη, σας προσκαλεί το Σάββατο 11 Μαΐου και ώρα 17:30, στο επιστημονικό σεμινάριο που διοργανώνει σε συνεργασία με το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου με θέμα «ΔΕΠΥ1 & ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ».

Κεντρική ομιλήτρια του σεμιναρίου θα είναι η λογοθεραπεύτρια και επιστημονική συνεργάτιδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κα. Μαρία Ιγνατίου, ενώ το σεμινάριο θα συντονίζει η λογοθεραπεύτρια και επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου «ΟΜΙΛΩ», κα. Δήμητρα Εμμανουηλίδου. Στόχος του σεμιναρίου είναι αφενός να επεξηγήσει σε εκπαιδευτικούς, ειδικούς και γονείς την πολυσυζητημένη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας και αφετέρου να διερευνήσει τη σχέση της με την εμφάνιση μαθησιακών δυσκολιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία, με απώτερο σκοπό τόσο την πρόληψη όσο και την έγκαιρη και έγκυρη αντιμετώπιση των δυσκολιών αυτών που μπορεί να αντιμετωπίζει ένα παιδί.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, καθώς επίσης θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους/ες τους/τις συμμετέχοντες/ουσες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Βιργινία Τσουδερού», στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης (ΙΘΤΠ, Καπνεργατών 9, Ξάνθη).

Εκ μέρους του Κέντρου «ΟΜΙΛΩ»
Η Λογοθεραπεύτρια,
Δήμητρα Θ. Εμμανουηλίδου

1 Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας.