GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σοβαρο λεκτικό επεισόδιο μεταξύ πολίτη και εφορευτικής επιτροπής

Έντονο λεκτικό επεισόδιο έλαβε χώρα κατά τις μεσημβρινές ώρες στο 158 εκλογικό κέντρο όπου έξαλλος πολίτης διαπληκτίστηκε με την εφορε...


Έντονο λεκτικό επεισόδιο έλαβε χώρα κατά τις μεσημβρινές ώρες στο 158 εκλογικό κέντρο όπου έξαλλος πολίτης διαπληκτίστηκε με την εφορευτική επιτροπή γιατί δεν ήθελε να ψηφίσει στις κοινοτικές εκλογές.

Η εφορευτική επιτροπή επέμενε ότι ήταν υποχρέωση του σύμφωνα με τον νόμο και τον πολίτη να αρνείται να το πράξη.

Ένας καυγάς σε έντονο ύψος από την πλευρά του πολίτη που καθυστέρησε πάνω από τρία τέταρτα την εκλογική διαδικασία προκαλώντας εκνευρισμό στους πολίτες της Ξάνθης που ήθελαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Τέλος παρενέβη η αστυνομία και οδήγησαν έξω από το εκλογικό κέντρο τον φωνασκούν τα πολίτη όπου και θα κατέληγαν στο αστυνομικό τμήμα Ξάνθης προκειμένου μέσω του υπευθύνου των εφορευτικών επιτροπών της Ξάνθης ο διαμαρτυρόμενος πολύ έντονα πολίτης θα λάμβανε τα στοιχεία της εφορευτικής επιτροπής προκειμένου να ασκήσει καταγγελία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκνευρισμός των πολιτών δεν προήλθε μόνο από τον καυγά του πολίτη με την εφορευτική επιτροπή αλλά και από το μεγάλο αλαλούμ και την ταλαιπωρία.


Μέχρι ο πολίτης να βρει το εκλογικό κέντρο δεινοπαθούσε και καθυστερούσε αφού στα περισσότερα εκλογικά κέντρα δεν υπήρχε η απαραίτητη σήμανση για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες.