GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνεχίστηκαν και τη Β΄ Κυριακή των Νηστειών οι ψυχωφελείς ομιλίες που διοργανώνονται από την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης

Συνεχίστηκαν και τη Β΄ Κυριακή των Νηστειών οι ψυχωφελείς ομιλίες που διοργανώνονται από την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης στον Καθεδρικό Ναό ...


Συνεχίστηκαν και τη Β΄ Κυριακή των Νηστειών οι ψυχωφελείς ομιλίες που διοργανώνονται από την Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης στον Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας κατά τη διάρκεια του Εσπερινού.


Φέτος, λόγω της Εορτής του Ευαγγελισμού δεν τελέστηκε Κατανυκτικός Εσπερινός, αλλά ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός του Ευαγγελισμού. Στο τέλος των αποστίχων ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως παρουσίασε τον προσκεκλημένο ομιλητή, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μαϊδώνη, Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα “Οι σύγχρονες αιρέσεις χωρίς μάσκα” με μεθοδικότητα και θεολογική τεκμηρίωση.

Ο ομιλητής κέρδισε το αμείωτο ενδιαφέρον του πολυπληθούς εκκλησιάσματος.
Μετά το πέρας της ομιλίας ο Πρωτοσύγκελος συνεχάρη και ευχαρίστησε τον ομιλητή εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Παντελεήμονος, εκφράζοντας και τα συγχαρητήρια των ακροατών. Οι ομιλίες θα συνεχιστούν και την επόμενη Κυριακή στις 18:00.