GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η Βούλα Αντωνιάδου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας»

Γεννήθηκα στην Ξάνθη και ζω εδώ όλη μου την ζωή.


Γεννήθηκα στην Ξάνθη και ζω εδώ όλη μου την ζωή.

Εργάστηκα στη Δημόσια Εκπαίδευση ως Νηπιαγωγός και σε Ωδεία της Πόλης μου σαν Μουσικοπαιδαγωγός. Ασχολούμαι με τον εθελοντισμό όλη μου τη ζωή αλλά πιο συστηματικά τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Πρώτα με τις Γυναίκες Χωρίς Σύνορα, με δασκάλα και φίλη την αείμνηστη Βασιλική Ψωμά και στη συνέχεια στο Γηροκομείο Ξάνθης στην πρώτη θητεία του Γιάννη Παπαχρόνη.

Τα τελευταία χρόνια είμαι Προεδρεύουσα στις Γυναίκες Της Αγάπης του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών. Σκοπός μου είναι να είμαι δίπλα σε όποιον άνθρωπο υποφέρει και χρειάζεται βοήθεια, γιατί δεν αρκεί να είμαι εγώ καλά, πρέπει να είναι και οι άλλοι. Όπως συνηθίζω να λέω σπίτι είναι και η Πόλη μου και η Χώρα μου, ολόκληρη η Γη.

Την Γη δεν μπορώ να την αλλάξω, ούτε και την χώρα μου, άμεσα. Άλλοι κάνουν κουμάντο δυστυχώς. Την Πόλη μου όμως να την βοηθήσω να αλλάξει.
Την βλέπω να υποβαθμίζεται καθημερινά και να πνίγεται αφού από πόλη με τα χίλια χρώματα έγινε η πόλη με τα χίλια σκουπίδια.

Επιτέλους ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δουλέψουμε για τον τόπο μας.
Μπορεί να μην είναι εύκολο αλλά δεν είναι ακατόρθωτο.
Δεν υπάρχει Δεν Μπορώ.

Τώρα είναι η στιγμή να φύγει το άρρωστο κατεστημένο της αυταρχικής αδυναμίας, που όλοι γνωρίζουμε και μάθαμε να ανεχόμαστε τόσα χρόνια. Ο Γιάννης Παπαχρόνης μαζί με όλους εμάς, Μπορεί να τα καταφέρει. Γιατί είναι εργατικός, τίμιος, επίμονος, καλοσυνάτος, οραματιστής και τεχνοκράτης. Και το πιο βασικό πεισματάρης.
Είμαι..Εδώ..! Είμαστε..Εδώ..!

Βούλα Αντωνιάδου
υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό
«Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας»