GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με μηνύματα νίκης η κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Ξάνθης

Η ΝΟΔΕ Ξάνθης, παρουσία μελλών και φίλων, το απόγευμα του Σαββάτου, σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, έκοψε την πίτα της.


Η ΝΟΔΕ Ξάνθης, παρουσία μελλών και φίλων, το απόγευμα του Σαββάτου, σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, έκοψε την πίτα της.

Τιμώμενο πρόσωπο ο Ευρωβουλευτής Μ. Κεφαλογιάννης.

Την εκδήλωση τίμησαν τα προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ στην Ξάνθη όπως ο Αλέξανδρος Κοντός, ο Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Ζαγναφέρης, οι Δήμαρχοι Ξάνθης, Αβδήρων και Τοπείρου, και πολλοί άλλοι. Επίσης παρέστησαν ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μύκης κκ Ιντζέ Καρά Χαϊδή και Κόντε Ταχήρ.

Το φλουρί κέρδισε η Μαριάνα Σκρίνου υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης.


Μ. Πατεράκης: «Σε μια Χώρα που δεν περισσεύει ένα δευτερόλεπτο η Χώρα μας έχασε 4 χρόνια».

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης Μ. Πατεράκης, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, σημειώνοντας ότι είναι μία ακόμη δύσκολη χρονιά για όλους στην οποία προστέθηκε και η κακή συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε μια Χώρα που δεν περισσεύει ένα δευτερόλεπτο η Χώρα μας έχασε 4 χρόνια».


Χαρακτήρισε τους παρόντες στην αίθουσα, αγωνιστές της ΝΔ εκθειάζοντας τους αγώνες του Μ. Κεφαλογιάννη.

Στην συνέχεια έκανε αναφορά στον εκλογικό νόμο που στέρησε την έδρα από την ΝΔ και τον Α. Κοντό.

Αναφέρθηκε στην παντελή απουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τα προβλήματα της Ξάνθης.

Μιλώντας για τις προσπάθειες της ΝΟΔΕ Ξάνθης, ανέφερε ότι γίνεται καθημερινός αγώνας και είναι σημαντικό ότι προστίθενται νέα άτομα στην κοινή εθελοντική προσπάθεια για να στηρίξουν τις δράσεις της.

Στις εκλογές που έρχονται, σημείωσε, θα αντιπαρατεθούν από την μία πλευρά οι πατριωτικές δυνάμεις, οι δυνάμεις της ελευθερίας, της Εθνικής ευθύνης, της δημοκρατίας και της μεταρρύθμισης και από την άλλη μεριά οι δυνάμεις της καθυστέρησης, καθήλωσης και της φτώχιας. «Σε αυτόν τον αγώνα θα είμαστε όλοι παρόντες».

Χ. Μέτιος η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι βγήκαμε από τα μνημόνια


Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Περιφερειάρχης Ξάνθης ο οποίος τόνισε ότι η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι βγήκαμε από τα μνημόνια, όμως η πραγματικότητα είναι ότι οι πολίτες βιώνουν την αγωνία για το αύριο.

Είναι ανάγκη πλέον να εκπονηθεί ένα οργανωμένο σχέδιο, αυτό που η ΝΔ διαθέτει, για την ανάπτυξη του τόπου.

Στην συνέχεια ανέλυσε το πρόγραμμα ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Α. Κοντός: Το 2019 θα είναι μία καλή χρονιά γιατί ο θίασος που μας κυβερνά θα πάει από εκεί που ήρθε.


Όταν ανέβηκε στο βήμα ο πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός ευχαρίστησε τον Μ. Κεφαλογιάννη ο οποίος στήριξε τον Αγροτικό τομέα στις συζητήσεις της ΣΑΣΟΕΕ με την Ε.Ε. όπου αυτός στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τα δίκαια αιτήματα των αγροτών της Ελλάδος.
Του ευχήθηκε καλό αγώνα και επιτυχίες στην ζωή του.

Αφού αναφέρθηκε στις δυσκολίες που τόνισε ότι υπάρχουν, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μ. Πατεράκης λέογοντας ότι το 2019 θα είναι μία δύσκολη χρονιά, ο Α. Κοντός είπε ότι απεναντίας, το 2019 θα είναι μία καλή χρονιά γιατί η ΝΔ θα γίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση και αυτός ο θίασος και η τραγωδία που βιώνουμε όλοι μας, θα πάνε από εκεί που ήρθαν και επειδή μεσολαβούν ευρωεκλογές, περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, πρέπει όλοι να μείνουν συντονισμένοι στον πραγματικό στόχο που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο ξεκάθαρο μήνυμα στα στελέχη της ΝΔ της Ξάνθης που συμμετέχουν στις εκλογές.

Τόνισε ότι είναι μονόδρομος η ΝΔ να κερδίσει τις εκλογές και να στηρίξει τον τόπο που πραγματικά έχει ανάγκη από την διακυβέρνηση του θιάσου που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ.

Ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία για όλους.

Μ. Κεφαλογιάννης: Με μία σφαίρα σκοτώνεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο σου το μέλλον των παιδιών σου.


Ο κ. Κεφαλογιάννης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην πορεία της ΝΔ και τον κώδικα αξιών όπου έχει να κάνει με την πατρίδα, το Έθνος την Ελλάδα σημειώνοντας ότι η ΝΔ δεν κάνει εκπτώσεις στην κοινωνική δικαιοσύνη και δεν την χαρίζει στις ιδεοληψίες της αριστεράς.

Επεσήμανε ότι για μία ακόμη φορά η παράταξη καλείτε να βγάλει την χώρα στο ξέφωτο.

Στην συνέχεια σημείωσε ότι η ΝΔ προσεγγίζει τα Εθνικά θέματα με πατριωτισμό.

Χαρακτήρισε την επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών με την φράση του Αβραάμ Λίνκολν που είπε: «Με μία σφαίρα σκοτώνεις τον εχθρό σου. Με την ψήφο σου το μέλλων των παιδιών σου και αυτό έγινε με την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ. Καταστράφηκε το μέλλων των παιδιών μας», χαρακτηρίζοντας την συμφωνία των Πρεσπών Εθνική ήτα.

Στην συνέχεια, ανέφερε ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει καμία συμφωνία στο κοινοβούλιο και ούτε θα δεχτεί το πρωτόκολλο εισδοχής στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. κάνοντας χρήση του δικαιώματος του βέτο, επικαλούμενη τις αλυτρωτικές βλέψεις από τα Σκόπια.

Μιλώντας ακολούθως για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, αναφέρθηκε στην οικονομία και την οικονομική κρίση που μαστίζει την μέση οικογένεια που οφείλετε στην τεχνική ευημερία, την κοινωνική ευημερία με δανεικά, σημειώνοντας ότι η Ευρώπη δεν είχε εκείνα τα θεσμικά όπλα για να ξεπεραστεί η κρίση σε αντίθεση με τους Αμερικάνους οι οποίοι προκάλεσαν την οικονομική κρίση, αλλά είχαν εκείνα τα θεσμικά όπλα για να την αντιμετωπίσουν.

Στην συνέχεια μίλησε για το μεταναστευτικό όπου χαρακτήρισε αποτυχημένη την πολιτική γιατί και πάλι η Ε.Ε. δεν ήταν έτοιμη.

Χαρακτήρισε σαν αρρώστια τον λαϊκισμό ο οποίος φθείρει τα θεμέλια της δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι ο λαϊκισμός δεν έχει κόμματα είναι το ίδιο που προκαλεί εκφυλιστικά φαινόμενα στην δημοκρατία, λέγοντας ότι η ποιο επικίνδυνη μορφή λαϊκισμού, είναι αυτή του ΣΥΡΙΖΑ και των Ποδέμος στην Ισπανία.

Μιλώντας για την πρόκληση που ακούει στο όνομα Ασφάλεια στην χώρα μας και την Ευρώπη, είπε ότι αυτή σχετίζεται με την Χώρα μας, τονίζοντας ότι για πρώτη φορά η Ε.Ε. αναλαμβάνει πρωτοβουλία προστασίας των συνόρων της και Ευρωπαϊκά σύνορα είναι και τα σύνορα της Ελλάδος κάτι που το χαρακτήρισε σημαντικό, λόγω των προβλημάτων που προκαλεί η Τουρκία με τις παραβιάσεις στον αέρα και την θάλασσα.

Τέλος, κάλεσε τους Έλληνες πολίτες να στηρίξουν την ΝΔ για να απαλλάξει την Χώρα από την παρουσία κακών πολιτικών.