GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συμμετοχή του ΟΦΘΑ στους 2ους αγώνες Αγωνιστικών κατηγοριών «Απόστολος Παύλος 2019» στην Καβάλα

Με 34 κολυμβητές-τριες της αγωνιστικής ομάδας συμμετέχει ο ΟΦΘΑ στους 2ους αγώνες Αγωνιστικών κατηγοριών με την επωνυμία «Απόστολος Πα...


Με 34 κολυμβητές-τριες της αγωνιστικής ομάδας συμμετέχει ο ΟΦΘΑ στους 2ους αγώνες Αγωνιστικών κατηγοριών με την επωνυμία «Απόστολος Παύλος 2019» που διοργανώνει η Περιφερειακή επιτροπή κολύμβησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Π.Ε.Κ.Ο.ΑΝ.ΜΑ.Θ) σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας τη Δημωφέλεια και τους κολυμβητικούς ομίλους Ν.Ο.Καβάλας και Ο.Θ.Α.Καβάλας.


Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καβάλας, σε πισίνα 50μ., 8 διαδρομών και με ηλεκτρονική χρονομέτρηση σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς της FINA στις 08-10/02/2019.

Στην φετινή 2η χρονιά των αγώνων θα συμμετέχουν κορυφαίοι κολυμβητές-τριες παγκόσμιας εμβέλειας .

Τα μεγάλα ονόματα της διοργάνωσης που αναμένεται να έρθουν στην Καβάλα είναι η Κατίνκα Χόζου και 3 ακόμη συμπατριώτες της (ο Λάζαρ Ζλάτικ, ο Ντάνιελ Ντούντεζ, ο Ντέιβιντ Φόλμποργκ) .

Ο Βρετανός Τζέιμς Γκάι , ενώ παρόντες θα είναι επίσης οι κορυφαίοι της ελληνικής κολύμβησης Κριστιάν Γκολομέεβ, Απόστολος Χρήστου, Νόρα Δράκου, Κέλυ Αραούζου, Γιάννης Καρπουζλής, Απόστολος Παπαστάμος, Δημήτρης Νέγρης, Γιώργος Αρνιακός κ.λπ.

Να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία και να απολαύσουν τους αγώνες.