GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Ερντογάν κάνει τζαμί την Αγία Σοφία και σκεπάζει τις αγιογραφίες με…κουρτίνες και πλάκες!

Ο Ερντογάν είναι πλέον ο “δικτάτωρ με κάλπη”της Τουρκίας και δεν το κρύβει!Έτσι,μεταξύ των άλλων,γράφει στα παλαιά του υποδήματα ακόμη...


Ο Ερντογάν είναι πλέον ο “δικτάτωρ με κάλπη”της Τουρκίας και δεν το κρύβει!Έτσι,μεταξύ των άλλων,γράφει στα παλαιά του υποδήματα ακόμη και τα μνημεία της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ουνέσκο,όπως ο ιστορικός Βυζαντινός Ναός της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας “Σαμπάχ”,ο Πρόεδρος της Τουρκίας έδωσε εντολή ο Ναός της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη να λειτουργήσει πλήρως ως λατρευτικός χώρος των πιστών του Ισλάμ ,δηλαδή τζαμί.

Προς τούτο,ο Ερντογάν ζήτησε να καλυφθούν όλες οι αγιογραφίες,που έχει στο εσωτερικό του ο ναός,από την εποχή των Βυζαντινών Αυτοκρατόρων,με … κουρτίνες και με πλάκες,που θα έχουν επάνω τους γραμμένα ρητά του Κορανίου!

Ο Ερντογάν δεν προσβάλλει έτσι μόνο το θρησκευτικό συναίσθημα εκατομμυρίων χριστιανών σε όλο τον πλανήτη,αλλά διαπράττει ταυτόχρονα και μια αισχρή πράξη προσβολής και βεβήλωσης ενός μνημείου της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ουνέσκο,μπροστά στα μάτια του πολιτισμένου κόσμου,της Ευρώπης και της Αμερικής που τον κοιτούν αμίλητοι και τον καμαρώνουν!…