facebook

PRESS ROOM

Αριστεροί και Δεξιοί… Δεξιοί και Αριστεροί…


Τί σημαίνουν όλα αυτά σήμερα; Παλαιότερα βέβαια είχαν να μας πουν κάτι. Διότι οι Αριστεροί ήταν αυτού που πίστευαν, στήριζαν και ακολουθούσαν τις Ανατολικές πολιτικές υπακούοντας τυφλά πολλές φορές στις εντολές των εκάστοτε Ρώσων Ηγετών. Οι οποίοι πάντοτε είχαν βλέψεις και ζωηρές επιθυμίες κάποτε να πατήσουν δυνατά και βαθιά τα πόδια τους στα ελληνικά χώματα και να εγκαταστήσουν ένα δικό τους πυρήνα μέσα ακριβώς στην καρδιά των Βαλκανίων, μέσα στον πολυτιμότερο χώρο της Ευρώπης. Από όπου θα μπορούσαν να ατενίζουν με αισιοδοξία τα πελάγη της Μεσογείου και από εκεί βέβαια τις θάλασσες του κόσμου. Ζωντανό παράδειγμα των βλέψεών τους και των επιθυμιών τους ο εμφύλιος που μας άναψαν το 1944, ακριβώς μετά την λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Έναν πόλεμο που επί 5 χρόνια έφερε αναρίθμητα δεινά στην χώρα μας, έκτος από τις πολλές χιλιάδες αθώα θύματα, υλικές και οικονομικές τεράστιες ζημιές και ανυπολόγιστες καταστροφές.

Ενώ οι Δεξιοί συνδεδεμένοι και αυτοί με τις δυνάμεις της Δύσης (Ευρώπη και Αμερική) κατάφεραν πάντοτε να αντιστέκονται σθεναρά στις προκλήσεις των Ανατολικών και να τις αντιμετωπίζουν με απόλυτη επιτυχία προς όφελος όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρου του δυτικού κόσμου.

Με το πέρασμα του χρόνου πολλά, όπως είναι φυσικό, άλλαξαν επάνω σε αυτόν τον περίεργα ανήσυχο πλανήτη. Πολιτικές αντιπαραθέσεις οικονομικά και κοινωνικά συμφέροντα και συμπεριφορές, γεωπολιτικές αναπροσαρμογές, πολεμικές συγκρούσεις, εμφύλιες συμπλοκές, που πραγματικά δημιούργησαν μια χαώδη κατάσταση, ανεξέλεγκτη και τρομερά επικίνδυνη, που λίγο έλειψε να ανάψει ξαφνικά ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος. Όμως οι προπαγάνδες των δύο πλευρών, αργά – αργά αλλά σταθερά κατάφεραν να θέσουν σε δεύτερη μοίρα την ιδέα του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου και να επικρατήσουν προς το παρόν με την βοήθεια των διαφόρων Ηγετών και των Κυβερνήσεών τους.

Στο διάστημα αυτό πολλές μεγάλες και μικρές χώρες, φιλικά προσκείμενες στους Ρώσους απομακρύνθηκαν από αυτούς, ως συνέπεια των αριστερών κυβερνήσεών του. Πράγμα που οδήγησε τον εγκέφαλο της Μόσχας να στραφεί και να αγκαλιάσει τους Ακροδεξιούς οι οποίοι σαν αποδιοπομπαίοι τράγοι στις χώρες τους λόγω έλλειψης καθαρής κομματικής ιδεολογίας, ζητούσαν κάπου να στηριχθούν.

Τέρατα και σημεία έλαβαν χώρα από τους Ακροδεξιούς, όπως παλαιότερα από τους Αριστερούς. Οι Αριστεροί, όχι όλοι φυσικά, αλλά το μεγαλύτερο μέρος αυτών αναγνώρισαν, με την πάροδο του χρόνου προφανώς, τα τεράστια λάθη τους και αντί να μισούν και να επιτίθενται στους Δυτικούς, άρχισαν ανοικτά να συνεργάζονται μαζί τους και ανταλλάσσουν όχι μόνο εμπορεύματα, αλλά και επωφελείς ιδέες και προγράμματα σωστής και δίκαιης διακυβέρνησης μιας χώρας.

Πολλοί ήταν αυτοί που παρεξήγησαν τον σημερινό Πρωθυπουργό μας όταν επισκέφθηκε προεκλογικά πολλές χώρες της Νοτίου Αμερικής με αριστερά καθεστώτα και με ιδιαίτερο σταθμό την Κούβα.

Αν και πολύ νέος ακόμη, συνέλαβε την ιδέα της τέλειας εξωτερικής πολιτικής από την οποία και μόνο μπορεί να ζήσει και να μεγαλουργήσει μια χώρα που αντιμετωπίζει δυσκολίες – λόγω του άκρως απαιτητικού λαού της – εις την εσωτερική της πολιτική. Έδειξε πίστη και υπακοής τους αιώνιους συμμάχους της Ελλάδος και κατάφερε την απρόσκοπτη συνεργασία οικονομική, γεωπολιτική και στρατιωτική με όλους τους λαούς της Δύσης που ανήκουν στους δύο μεγάλους διεθνείς οργανισμούς του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σας εύχομαι ολοψύχως κύριε Πρωθυπουργέ όχι μόνο να κερδίσετε τις επόμενες εκλογές αλλά μελλοντικά και το ύψιστο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Χ.Θ.


On Air Media Group

On Air Media Group

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.