GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Λαμπάκη με τον Πρέσβη της Ιταλίας στην Ελλάδα, κ. Luigi Marras

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Πρέσβη της Ιταλίας στη...


Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Πρέσβη της Ιταλίας στην Ελλάδα, κ. Luigi Marras, συνοδευόμενο από τον Επίτιμο Πρόξενο της Ιταλίας στην Καβάλα, κ. Federico Lazaridis και τον εμπορικό ακόλουθο της πρεσβείας της Ιταλίας στην Ελλάδα, κ.Enrico Barbato.

Κατά τη διάρκεια τη συνάντησης ο κ. Λαμπάκης ενημέρωσε τον Πρέσβη για το καινοτόμο έργο της γεωθερμίας και τις προοπτικές ανάπτυξής του, τον σχεδιασμό για την ανάπτυξη του λιμένος Αλεξανδρούπολης, το LNG, την ηλεκτροκίνηση και το διαμετακομιστικό κέντρο που αναμένεται να μετατρέψουν την Αλεξανδρούπολη σε παγκόσμιο κέντρο ενέργειας και διαμετακόμισης. Παρουσίασε επίσης, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της Σαμοθράκης, κάνοντας λόγο για μια πρόταση εναλλακτικού τουρισμού.


Η συνάντηση αποτέλεσε το έναυσμα εύρεσης των σημείων επαφής μεταξύ των δύο πλευρών, οι οποίες εστίασαν στη διενέργεια δράσεων που θα συμβάλλουν στη διασύνδεση των δύο περιοχών σε πολιτιστικό, τουριστικό, εκπαιδευτικό και επιχειρηματικό επίπεδο αποσκοπώντας στην προοπτική ενός γόνιμου και ουσιαστικού διαλόγου.