GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συμβουλές Ομορφιάς για τα πιο λαμπερά Χριστούγεννα της ζωής σας!

Χριστούγεννα! Η κορυφαία εποχή του χρόνου πλησιάζει. Τα πολυαναμενόμενα Χριστούγεννα είναι εδώ, η εορταστική περίοδος ξεκινά και με το...


Χριστούγεννα! Η κορυφαία εποχή του χρόνου πλησιάζει. Τα πολυαναμενόμενα Χριστούγεννα είναι εδώ, η εορταστική περίοδος ξεκινά και με το χριστουγεννιάτικο χαμόγελο στα χείλη και τις γιορτές σε πλήρη εξέλιξη, το στυλ μας πρέπει να είναι σε κορυφαίο επίπεδο! Από τη μόδα, την προσωπική φροντίδα μέχρι τη σιλουέτα μας, όλες θέλουμε να απολαύσουμε τις γιορτές γεμάτες λάμψη, με στυλ και χάρη.

Με τι συμβουλές μου, γνωρίζω ότι όλα τα βλέμματα θα στραφούν πάνω σας, και όλη η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας προσφέρει και φέτος εκπληκτικές προτάσεις ομορφιάς και να σας περιποιηθεί πραγματικά. Εδώ θα δείτε τις συμβουλές μου για τέλεια Χριστούγεννα, γεμάτα λάμψη και ομορφιά.

Πάνω απ’ όλα για να νιώσετε και να αισθανθείτε το βαθύτερο νόημα των Χριστουγέννων και να περάσετε όμορφα καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών, πρέπει να χαλαρώσετε, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να απολαύσετε μια ρουτίνα ευεξίας και χαλάρωσης. Κάντε πράγματα που θα σας κάνουν χαρούμενες και ευτυχισμένες και προσφέρετε στον εαυτό σας την απαραίτητη φροντίδα και περιποίηση προσώπου και σώματος, που θα σας χαρίσει την ηρεμία που χρειάζεστε. Θα χαλαρώσετε και η ομορφιά σας θα λάμψει και εξωτερικά και θα ακτινοβολήσει στο πρόσωπό σας.

Πριν τη χριστουγεννιάτικη σαιζόν, βρείτε ποιοτικό χρόνο και δώστε στον εαυτό σας την φροντίδα που του αξίζει με μια θεραπεία καθαρισμού και βαθιάς ενυδάτωσης προσώπου, που θα δώσει στο πρόσωπό σας την ευκαιρία να αναπνεύσει και την επιδερμίδα σας να δείξει λεία, καθαρή και νεανική. Κάντε το έγκαιρα, έτσι ώστε να μην αγχωθείτε την τελευταία στιγμή, κάτι που θα φανεί στο δέρμα σας. Μην ξεχνάτε ότι τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο αφορμή για να προσφέρουμε στους άλλους αλλά και για να φροντίσουμε τον εαυτό μας.

Εξυπακούεται ότι ειδικές θεραπείες ματιών, μάσκες λάμψης και ενυδάτωσης είτε στο ινστιτούτο, είτε με καλλυντική φροντίδα στο σπίτι είναι απαραίτητες, ειδικά αν η απόλαυση της βραδιάς επιβάλλει ξενύχτι και κατανάλωση αλκοόλ που αφυδατώνει την επιδερμίδα, και αναπόφευκτα το επόμενο πρωί πρέπει να είμαστε φρέσκες και λαμπερές!

Επειδή τα Χριστούγεννα είναι συνυφασμένα με τη μόδα και γενικότερα με κομψές εμφανίσεις, υπάρχουν σήμερα οι απαραίτητες θεραπείες και μηχανήματα ιατρικής αισθητικής που σε σύντομο σχετικά διάστημα μπορούν να προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε όσες επιθυμούν να σμιλεύσουν την σιλουέτα τους, να πετύχουν επίπεδο στομάχι και κοιλιά, να μειώσουν την κυτταρίτιδα, ή να βρουν μόνιμες λύσεις για την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Αντίστοιχα για το πρόσωπο με τις κατάλληλες θεραπείες και μηχανήματα Ιατρικής Αισθητικής, μπορούμε να πετύχουμε γρήγορα και θεαματικά αποτελέσματα.

Εύχομαι σε όλες τις αναγνώστριές μας Καλά Χριστούγεννα, να περάσετε τέλεια και να είστε σίγουρες ότι με τις συμβουλές μας, αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι μαγικά, κι εσείς θα πρωταγωνιστήσετε σε κάθε σας έξοδο μαγνητίζοντας πάνω σας όλα τα βλέμματα!

VITA PLUS Αλεξανδρούπολης: Βενιζέλου 33, 3ος όροφος, Τ.Κ. 68100, Τηλ.:25510-36636,

e-mail: info@vita-plus.gr , http://vita-plus.gr/