GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Διαφοροποιήσου στην κρίση… Επένδυσε στη ζωή»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα που οργάνωσε το Γραφείο Ζωής Ξάνθης της Διεύθυνσης κ. Γ. Αναστασίου.


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα που οργάνωσε το Γραφείο Ζωής Ξάνθης της Διεύθυνσης κ. Γ. Αναστασίου.


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με τίτλο «ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ….ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΗ ΖΩΗ», που οργάνωσε το Γραφείο Ζωής Ξάνθης της Διεύθυνσης κ. Γιώργου Αναστασίου, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018.

Η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης.

Εκλεκτοί προσκεκλημένοι και ομιλητές, ο κος Σδρέβανος Παναγιώτης, Ειδικός Καρδιολόγος, «Μέλος της European Society of Cardiology», με θέμα: «Το έμφραγμα μυοκαρδίου στη ζωή μας» και ο κος Μπαλτατζής Χουσεΐν, Ειδικός Παθολόγος, με θέμα: «Ο ρόλος των βιταμινών» σε μια διαδραστική συζήτηση.

Ο Συντονιστής Ομάδας Γρ. Πωλήσεων κος Κόλτσος Αθανάσιος αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα στις συντάξεις μέσα από μελέτη του εργατολόγου κ. Γ. Ρωμανιά, τις αλλαγές που επήλθαν τα τελευταία χρόνια στο ασφαλιστικό και τις λύσεις που προσφέρουν τα πρωτοποριακά προγράμματα της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Τέλος, ο Διευθυντής Γραφείων Πωλήσεων κ. Γιώργος Αναστασίου, αφού ευχαρίστησε θερμά τον Στρατηγό Δ΄ ΣΣ, κον Καμπά Γεώργιο, για την παροχή της αίθουσας, αναφέρθηκε στο θεσμό της ασφάλισης, τις προοπτικές καριέρας και τη δυνατότητα εξέλιξης του ασφαλιστικού συμβούλου, στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με την αθρόα συμμετοχή ενδιαφερόμενων από την Ξάνθη, Κομοτηνή, Δράμα και Καβάλα, αλλά και συνεργατών, μεταξύ άλλων, του ασφαλιστικού συμβούλου κ.Βογιατζή Παντελή και των ασφαλιστικών συμβούλων, κ. Τζιβαρτζίδη Δημήτρη, κ. Τριανταφυλλίδη Θεόδωρου, κ. Άμπου Ελ Χασάν Σάμι, από την πόλη της Ξάνθης.