GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στα μισά της Μαθητικής Παρέλασης ο Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος έφυγε για να ταξιδέψει προς Αθήνα, προκειμένου να παραβρεθεί στην εκδήλωση για τα γενέθλια της ΝΔ

Όσοι ήταν από την αρχή της παρέλασης για την 99η επέτειο απελευθέρωσης της Ξάνθης από τον Βουλγαρικό Ζυγό, διαπίστωσαν πως στην εξέδρα...


Όσοι ήταν από την αρχή της παρέλασης για την 99η επέτειο απελευθέρωσης της Ξάνθης από τον Βουλγαρικό Ζυγό, διαπίστωσαν πως στην εξέδρα των επισήμων, δίπλα από τον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Ζαγναφέρη, κάθισε ο Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος. Εκείνο όμως που προκάλεσε εντύπωση στον κόσμο, ήταν πως ο Χ. Μέτιος στα μισά περίπου της μαθητικής παρέλασης, εγκατέλειψε τη θέση αυτή και δεν επέστρεψε, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Η αλήθεια βέβαια ίσως και να κρύβεται πίσω από την είδηση πως, ο Περιφερειάρχης έπρεπε να πάει στην Αθήνα προκειμένου να παραβρεθεί στην εκδήλωση για τα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον ίδιο, ούτε έχει δημοσιοποιηθεί από κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Κάποιοι άλλοι βέβαια, είπαν πως εξαιτίας της απόφασης να κατέλθει υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Κ. Ζαγναφέρης, ο Χ. Μέτιος ήρθε απλά για να δώσει το «παρών» και αποχώρησε, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα προς τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, αλλά και όλους όσους τον στηρίζουν σε αυτή την, όπως μέχρι στιγμής διαφαίνεται, ανεξάρτητη κίνησή του.